fredag 3 augusti 2012

Dagens OS-rapport.


5 kommentarer:

  1. Nu har jag gett upp allt hopp för vårt fosterland !! Och jag som fått uppleva Gunder Hägg,Gert Fredriksson och Pelle Svensson,är nog inte den siste som lämnar skeppet !!
    I går kväll kom spiken i kistan..Hade sett fram mot handbollslaget mot Island..Ny förlust,jag skäms !!
    Nu har jag istället flyttat mina sympatier till mitt andra hemland Tyskland..
    Detta är både roligare och skonsammare för hjärtat..Speciellt i rodd har jag funnit mitt esse.I nästan alla grener blir det guld eller som sämst silver..Men även den"sport" som får sin segrare,i den som sparkar av motståndarens smalben,har senaste tiden gått bra för mitt nya land !! Nu väntar jag spännt på dagens medaljskörd,ännu ligger vi på tredje plats !!
    Men har ju som bekant vår man i Cykel(han med låren),kvar på pisten..

    SvaraRadera
  2. ÄNTLIGEN....!!! UNDRET HAR INTRÄFFAT !!!
    Trodde jag,och då var det bara ställningen vid en delsträcka..Brons fanns i luften,vad inträffar..Jo en "ÅLAKRÅGA" flyger ivägen och stör vår svenske "medaljör".Slutresultat fyra,endast före min tyske landsman,till allt förtret !!Enl.ARD-referenten var det åter en dj-la otur...vinden vände på 6:e banan !!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men säga vad man vill om OS-tävlingen.Man breddar sitt allmänt vetande.. T.ex. fanns just nu en Ukrainisk 7-kamperska,som förbättrat sig "oerhört",efter sin makes bortgång i April !!
      Vidare att en som varvats på 3.000 meter hinder, inte går vidare till semifinal..Utöver detta känner jag nu också till vilka skonummer,och SMS de olika deltagarna har eller har fått..
      Bl.a en av dem som erbjudits Dopingmedel via Twitter..Vår digitala tidsera gör verkligen sitt intåg..Hur jag kan veta allt detta ??
      Genom den helt utmärkte reportern från ZDF...

      Radera
  3. Lyckost du som har ett broderland!! Speciellt som det är en välsignelse för ditt hjärta, tänk så många som bara har Sverige och som dör på kuppen av ren och skär uttråkning.
    Se där, en kvinna som befriats från sin tyngd och därmed kunde springa som en hind och hoppa som en känguru - wow!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Framför allt,att jag har en så bra bild på min Satellit..Sitter här och gapar och frågar mig,varför inte Sverige har några tävlande i Cykelloppen på bana..I dag var det ett spännande race över 3 km,förutom att trampa skulle de köra om en moped,som låg ivägen framför !! När detta lopp var förbi, kom direktsändning från grenen "hoppa i nätet"/"eller på madrass" ..
      Ja nog borde man väl kunna hitta en enda gren,där vi i Sverige kunde få GULD,förutom i invandring !!

      Radera