söndag 17 juni 2012

Redan, Guillou?


Statsministerns uppriktighet om etniska svenskar har nu till slut också nått Guillous öron.
Gäsp.
JG:
-"Det var ett på flera sätt uppseendeväckande uttalande som omedelbart väcker två frågor. Det är alltså invandrarnas fel  att vi har hög arbetslöshet? Och vem är etnisk svensk?"

Så när Jan Guillou tror att det går åt helvete för Sverige i morgon, så beror det INTE på att Sverige tar emot hundratusentals invandrare med försörjningsbehov i resten av sitt liv, gettofieringen, utaförskapet, den nya ojämlikheten, etniska motsättningar och hat mot ursprungssvenskarna.

Utan på "Reinfeldts omoraliska lek med den rasistiska elden, för att tillskansa sig några futtiga kortsiktiga valframgångar ute i marginalen."



Journalisutbildningen för 68-vänstern innehöll uppenbarligen noll inslag av konsekvensanalysering.







3 kommentarer:

  1. Om Guillou, och andra som är tveksamma om sin härkomst, begär ett utdrag ur kyrkoboken så får de direkt kunskap om de är etniskt svenska eller inte. Att det sedan finns olika personer som,av en och annan anledning, har fått svenskt medborgarskap,är en helt annan sak. Om de ovissa inte vill vända sig till kyrkan så kan de prova att fylla i en visumansökan till USA, rita ett släktträd eller vända sig tii Mormonkyrkan i Utah som har svenska släktled i sina arkiv/Länsmansdjäveln

    SvaraRadera
  2. Och jag som köpte och läste de flesta av hans böcker. Jag gillade faktiskt Hamilton-böckerna. Man fick bara hoppa över vissa partier med politiskt propaganda. Fast nu är det tveksamt om jag hade köpt fler av honom. För övrigt struntar han väl i vilket, med så mycket pengar han har tjänat. Han har råd att visa sitt rätta jag, nu. Skogis.

    SvaraRadera
  3. Nu såg jag raden om konsekvensanalys och vill ställa en enkel fråga:" Om en tik får valpar i ett stall, blir de då hästar?"/Länsmansdjäveln

    SvaraRadera