söndag 17 juni 2012

Cecilia Lind, S, i dumstruten, behöver luktsaltet.


Eva-Marie skriver om Eslöv vars pengar inte räcker till flyktingmännens bevakning.
 Därför ansöker de nu om ytterligare564 256 kronor i statligt bidrag för att täcka de extraordinära kostnaderna till Securitas, som ska försöka förhindra att flyktingmännen slår ihjäl varandra, våldtar flickor, hotar personal eller helt enkelt sätter eld på stället.
SD kommer med ett briljant förslag, och kräver att de politiker som ställt sig positiva till mottagandet av ensamkommande tar sitt ansvar och fungerar som familjehem.
Bra tänkt!
Det kan vara enda chansen för att de ska få ett riktigt kärleksfull och lycklig barndom.
eller......?!??

Men Himmel und Pannkuchen, dom som vill ha dom vill ju inte ha dom.
Titta bara hur det gick för prinsessan Christina.

Cecilia Lind (S) till exempel, vet ju inte hur hon ska komma ur den här illmariga SD-bensaxen, så hon försöker snacka bort det med att peka elakt finger åt SD, det brukar ju alltid funka......
-"Blir bestört men inte förvånad. Det är en skriande och fientlig människosyn."

Vi fattar, att tvinga männen bo hos politikerna, det vore ju riktigt fientligt ur människosyn, snacka om ur askan i elden!!!!
God självkännedom, åtminstone.

skanskan









10 kommentarer:

  1. Företag som inriktat sig på "Säkerhetspersonal" inom alla områden,Ut/in-kastare på krogar,lasarett,offentliga och privata byggnader etc,etc..måste ha dragit högsta vinsten i dagens Absurdistan..
    En verksamhet med daglig ökad efterfrågan,och som alltmer slukar personal i storleksordning, likt Stål,Järn o. Skogsbruket..i forna Sverige.
    Åter ett bevis för att något ont,även har något gott med sig !!!

    SvaraRadera
  2. På KF-mötet i Sjöbo på onsdag 120620 kommer motionen om ensamkommande om hur ensamkommande "barn" skall inkvarteras .
    I motionen föreslås att de politiker som ömmar så för de "små",tar in ett barn per hushåll och försörjer dem med egna medel.Dessa "småttingar" skall inte tvingas bo på ett barnhem som skall byggas enkomt för detta ändamål,utan få en god och kärleksfull omvård av sina nya familjer!De pengar som kommunen erhåller från
    staten för att ta emot dessa parvlar ,kan då spenderas på förbttringar för äldrevården och fler och bättre lärare i skolan.
    Nu kommer "de goda" säkert att rösta ja till denna behjärtansvärda motion!Även om den kommer SD.
    För inte kan Ni väl tänka Er att de ska rösta nej till att motionen får ställas överhuvudtaget!!!
    Om motionen går igenom och kommer upp igen efter behandling så måste de "goda" rösta ja,annars så faller masken av deras eminenta,självpåtagna människosyn!!!
    Snacka om att sitta i saxen!Sd har lagt motionen.
    Kungsbacka och Växsjö har redan fått ett rungande NEJ! på sina motioner i samma ämne.
    Det skall bli kul att köra till Sjöbo och bevista KF-mötet på onsdag.Katinka Glahd

    SvaraRadera
    Svar
    1. Intressant att SD anser att det skall finnas invandrare och flyktingar i Sjöbo. Sjöbo är ju känt för att vara Sveriges mest negativa kommun när det gäller invandrare. Börjar SD tappa sin kärnfråga?

      Radera
  3. Anonym 14:00
    Du tycks ha verkligt agg till SD..Varför får du gärna förklara,eller tillhör du kanske undercover från EXPO/LO`s medarbetarekår "sniffarna" ?
    Oavsett vilket tror jag kanppast du kan finna nya konspiratörer,på denna bloggen !!

    SvaraRadera
  4. Nej, jag har inget agg mot SD som sådant. Däremot kan jag inte acceptera orginasitioner som saknar all form av medmänsklighet och där ingår ju SD och ett antal andra högerorganisationer. Jag har dessutom svårt för att acceptera människor som skriver inlägg under falskt namn. Personer som driver bloggar men inte vågar publicera sig med sitt namn. Du, eller någon annan, behöver inte kommentera att jag är anonym. Jag använder inte falskt namn. Vem är t.ex Katinka Blahd? Finns inte i befolkningsregistret.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du som är sååå rakfram,skulle ju kunna sätta ut ditt namn och adress,om du känner för det..
      Att gömma sig bak "anonym",och sedan angripa hej vilt enl din modell,skapar väl ingen livsvisdom.
      I övrigt tror jag din personliga inställning,har ett ganska litet nyhetsvärde,oavsett vilken blogg du besöker..

      Radera
    2. Om jag får se ditt namn och telenr, Carinas namn o telenr och Katinka Blahds telenr så skall jag överväga saken

      Radera
    3. och varför skulle du vilja ha deras nr? så du kan ringa och terrorisera och "hälsa på" och våldföra dig som vänsterpatrask gjort i alla tider?? och sedan kommer ni och snackar om "medmänsklighet", brukar vara så när det inte gäller ens egna pengar, ges nog inte många kronor ur EGEN ficka till välgärenhet där inte. well well, lev väl, respektera andra och hälsa till dina vänner i afa!

      Radera
  5. Sd,s motion gäller inte ja eller nej till ensamkommande "barn".
    Den gäller att få de verkligt "goda" att komma fram och visa sig just så goda som de påstår att de är.
    Säger de nej till att motionen får ställas så visar det sig,att det här med "godhet"är inte så allvarligt menat!
    Får motionen däremot ställas och bli föremål för debatt och votering i KF senare i sommar,så måste de "goda" rösta ja till förslaget,för att inte röja sig själva som varande mindre "goda".Det bblir ju oftast så att om orsaken till denna motion,dvs,baaarnen kommer för nära de goda i sina privatliv och i sina hem,så brukar det inte uppstå något särskilt intresse,för att utverka sin "godhet"!De som har erfarenhet av dessa baaarn,paret Magnusson till ex,skulle nog tänka sig för ,mer än en gång,att vara "goda" och gå på pumpen.
    För övrigt vill jag påpeka att jag heter Katinka Glhd och inget annat!

    SvaraRadera
  6. Anonym: Vad är ditt problem? att SD värnar om Sverige och svenskar i 1:a hand? Detta är vad vi behöver....politiker som sätter de svenska väljarnas intressen högst på dagordningen och sedan får alla som vill vara svenskar anpassa sig, inte tvärtom!!!

    /HellBoy

    Ps. Varför behöver du allas telefonnummer? Brukar du ringa till de bloggar du besöker?

    SvaraRadera