söndag 17 juni 2012

Mörka krafter i vårt samhälle.


Ahmed Abdel Rohman, med narkotikaproblem och kriminellt förflutet, körde i rasande fart vilt genom centrala Malmö bland korsande cykelstråk förföljd av polisen.
Han hann köra ihjäl en 60-årig cyklist och skada två andra innan polisen prejade honom. Mannen som inte lärt sig något om eget ansvar på 20 år, bortförklarar givetvis  den dödligt tragiska händelsen:
-Det var en olýckshändelse.


Hans systrar:
-Vi mår lika dåligt som den dödes familj.

Ja.
Eller hur.
Skadestånd till Ahmed Abdel och hans arma systrar!

Jag säger att det är en välsignelse att det inte var Svenne Svensson som körde ihjäl Ahmed Abdel.
Så Expo och vänster-högermaffian kunnat skylla allt på "främlingshat", och börja gå runt med anti-rasist-facklor i Malmö två månader framåt.




expressen



11 kommentarer:

  1. Är "droger" en förmildrande omständighet,när man kallblodigt kör över oskyldiga cyklister,(i hastigheter över 100 km/t)mitt i centrala Malmös rusningstrafik ?
    Eller är detta möjligen en klyscha,dessa "nya" svenska araber tar som om alibi,för sina dagliga kriminella uppträdanden ?
    Nu sitter den stackaren och gråter ut sin sorg i en cell,samtidigt som hans familj söker den obligatoriska kontakten till PK-pressen..
    Möjligen lyckas knepet,som Carina skriver,att arabfamiljen får någon form av ersättning,som plåster på såret !!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, och som vanligt kommer kritiken mot polisen, som givetvis skulle låtit honom köra iväg i lugn och ro. Han och andra i samma situation har ju ett mycket uppenbart och självklart alternativ. Att stanna på polismans uppmaning och i övrigt uppföra sej som folk. Inte troligt att det klientelet skulle göra det, men då skulle man hoppas att de fick ta konsekvenserna lite oftare. Skogis.

      Radera
    2. Skogis.
      Nu missar denne "berikare" dessutom dansen kring Midsommarstången.Liksom den vargälskande,som blev foder åt Kolmårdens bestar på söndagsförmiddagen !!
      Frågan är vilket som är/var ruskigast ?

      Radera
    3. Dansen kring midsommarstången var säkert inplanerad sedan länge, eller var det möjligen kring guldkalven. Jag blandar nog ihop begreppen. Skogis.

      Radera
  2. Dansen kring midsommarstången - trams.
    Dansen kring svenska guldkalven, serious business.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för ditt klargörande. Helt enligt mina tankar. Skogis.

      Radera
  3. Lars Å Månsson. Hur fan kan du uttrycka dig på det sättet när det gäller en tragisk olycka i Kålmården? Kvinnan i fråga var antälld för att ingå i projektet att få en fin vargstam i Sverige.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Just därför..jag tillhör inte de naiva i landet, som anser att dessa rovdjur skall löpa runt i våra bebyggda områden..Om det handlar om en olycka,kan väl i detta fall diskuteras.Skulle förr anse det var en lek med döden !!
      Eller tillhör du också dem,som kanske går in ogenerat,till tigrar och björnar ??

      Radera
  4. En tragisk olycka?
    Det fanns mörkade tidigare incidenter, som om de hade tagits på allvar kunnat rädda en medarbetares liv.
    Inga experter, ingen i Sverige idag vågar säga F-ordet, att vargar är Farliga. Sånt gäller bara i sagorna. Eller....?

    SvaraRadera
  5. Djur i bur är farligare (för människan) än de som får ströva fritt, även om buren är hur gyllene som helst.
    Slump att det bara har hänt två gånger, i Sverige, och i svensk/skandinaviska Minnesota, tror inte det.

    SvaraRadera
  6. Anonym 20:31
    I dag förklarar Kolmårdens Jan Roy,att all "NÄRKONTAKT" med djurparkens vargar upphör !!
    Detta ger dig kanske en förklaring till mitt tidiga ställningstagnade.Vargen är och förblir ett mycket farligt rovdjur..Denna händelse bekräftar väl enbart, att även en djurskötare som handhaft dessa vildar,sedan deras födsel,inte går fri från deras flockinstinkt att döda !!
    I detta fall(och troligen i många andra)ligger ansvaret på de personer som underlåtit,att klargöra för personal el.parkbesökare,att den positiva bild som viss press och vissa vargälskare framför,är vilseledande.. och som i slutändan kan leda till döden !!

    SvaraRadera