måndag 20 februari 2012

Hopp om livet!


Vilken värme i all respons om mitt i allra högsta grad självförvållade tillstånd!
Tack allihopa för all storsinthet och omtanke, otroligt att ha så många läckra goda vänner ute i cyberrymden, det känns stort kan jag lova!
Idag skiner solen i Stockholm, snön blaskar bort och jag har tack vare en hårt arbetande kiropraktor kunnat låta min födelsedag firas av söner med flickvänner, mamma, och Björn i helgen. Först överrasknings-gocart-race, slalomtävling med sedgeway, och lasta läskbackar på höjden samt själv följa med(!) 16 backar upp i luften, därefter mexicoinspirerad afton där mat och dryck tillreddes av söner med flickvänner - vilken firning!!!
Det var inte lätt att hävda sig i tre-kampen- barnen är födda ihärdiga vinnarskallar - så jag intog nöjt sista platsen.
Man vill ju inte vara o-mammig och utklassa vinnarskallar.

Nyss hemkommen från kiropraktorn som ler åt utvecklingen, körde jag förbi en farbror i 80-90årsåldern i murriga vinterkläder och svart basker - med en stor tomteröd tofs på - som vippade i takt med hans vankande i isblasket. Det fanns något så hoppingivande i den röda tofsen, jag kände livet fylla bröstet, vi går bestämt mot ljusare tider!
Sen kom jag hem i mitt nystädade (puh - tills hundarna kommer hem från promenaden!) hem, satte mig med expressen och läste en insändare som jag bara måste få dela med mig:

-" Tack horoskopet för alla vinster.
Jag läser Expressens horoskop varje dag.
Jag har nu vunnit högsta vinsten 25 gånger och funnit den stora kärleken 75 gånger.
Jag tar gärna fler vinster, men fler kvinnor orkar jag inte med. Jag är ju 72. Snälla horoskopsförfattare skona mig. Jag är vädur.
Leif-Åke Åström."

2 kommentarer:

  1. Betr.L-Å Åströms insändare..
    Instämmer i hans skrivelse.Dagligen erbjudes jag allt från enorma penninggvinster till Lyxbilar,Iphon`s och annat livets nödvändiga..
    Kan tipsa er som event. har plats nog i er våning,läs på nätet utländska dagliga tidningar,och ni skall se hur man fullständigt överöser er med lockande erbjudande..
    Vet inte själv hur många gånger jag varit den utvalde..1-miljontebesökare,el.besökare nr:999.999 som jag nästan är dagligen!!
    Nu har jag inte plats för alla dessa presenter,och överlåter dem med varm hand till mina svenska medmänniskor..Lätt som en plätt,står "Tryck här" och du riskerar i stort enbart,att få betala en massa bilskatt..

    SvaraRadera
  2. Hej Lars, härligt att se att du är på bettet, och tack för din kärleksfulla sympati - den gjorde gott!

    SvaraRadera