fredag 17 februari 2012

Det har hänt når förfärligt!




Efter två månader med mördande förlamande värk från skulderblad till hjässa, och tilltagande illamående och yrsel, har nu min kiropraktor knäckt allt till rätta.
7 - 8 timmars statiskt skrivande om dan har tagit ut sin rätt, medan jag varit så superengagerad och haft så kul så jag inte ens märkt att kroppen vridit sig av smärta.....
Vad värre är - förbjudit min lap-top! Inte ens fem minuter!

Jag vilar mig nu mellan behandlingarna, och måste ordna ordentlig stol, tangentbord och skärm, allt ergonomiskt riktigt.
Så om ni vill så ses vi snart igen!

11 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Wow 7-8 timmar om dan, det är snäppet värre än när Socialiststyrelsen ville att vi skulle äta 6(-)8 brödskivor om dagen.
      Vila ut, då får vi göra detsamma, för du har nästan skrivit fortare än man hunnit läsa.

      Radera
  2. Önskar dig snabb och god bättring Carina.
    Var rädd om dig.
    /lilla jag

    SvaraRadera
  3. Önskar dig en god helg och att du snart kommer i form igen utan att ha så ont.

    Varmaste hälsning från Anne!

    SvaraRadera
  4. Carina:
    Du vet hur många som tacksamt dagligen läser din blogg,och nu önskar dig snar bättring.Dina ord till mig,under mina svåra stunder senaste året,söker jag nu till liten del återgälda.
    Koppla av och dra ner på tempot,och du ska se att tiden läker alla krämpor.Nu går det mot ljusare tider,även om det i dag är dimmigt i sydvästra Sverige.
    Ha det så gott du kan,tänk på att er Ö väntar,när väl isen släppt..

    SvaraRadera
  5. Koppla nu av ordentligt och se till att bli frisk, hälsan är det viktigaste, låt det ta den tid det tar även om många av dina läsare väntar sig något annat.

    Lev väl!

    Kalleman

    SvaraRadera
  6. Vi är nog flera som har förvånats över att det alltid har hänt saker på din blogg, och hur du har fått fram massor med nya bloggar hela tiden. Själv lider jag nog av någon närbesläktad krämpa, och har fått inse att jag inte heller kan hålla på i samma tempo dag efter dag utan vettig avkoppling. Se till och sköt dig själv i första hand, och tänk inte på en massa måsten. Har inte kiropraktorn talat om vattengympa så gör jag det. Men det ska vara i varmvattenbassäng ca 37 grader Celsius. Det kommer att bli tomt, men det ska du skita i.
    Arrivederci Carina

    SvaraRadera
  7. Krya Carina.Du behövs verkligen.KRAM/Stefan

    SvaraRadera
  8. Också jag önskar Dig god bättring!

    Katarinas mamma

    SvaraRadera
  9. Klart vi vill höra av dig igen Carina din blogg behövs, lättsam att läsa men ändå Vass som en kniv !!Men ta de nu lugnt o tänk på hälsan främst!!

    " Ett fan från Norrland "

    SvaraRadera
  10. Jag vill. Så krya på dig. /Christian

    SvaraRadera