lördag 28 januari 2012

What you see is what you get.


Har vi vaknat en enda morgon utan att araber gjort en brutal och blodig fläck av oskyldiga kvinnor, barn och män nånstans i världen?
Har vi vaknat en enda morgon till att araber deltagit eller lett den humanitära insatsen eller ens bidragit i en världskatastof.


Arabic Game Jam är en 48 timmars spelkonceptutveckling. Syftet är att undersöka möjligheterna att med Malmö som bas utveckla datorspel riktade mot den arabisktalande marknaden, inom och utom Sverige.
SVT nyheter berättar att man nämligen inte är nöjda med bilden av araber i game-världen.
De känner sig kränkta och vill inte längre framställas som onda och terrorister, här ska ändras image till det bättre. I Malmös gamestudios ska man skapa de goda helgonaraberna och sprida över världen.

Världens hjärnor ska tvättas.
Bakom satsningen står Malmö stad, Malmö högskola och Media Evolution.



sydsvenskan

5 kommentarer:

  1. Ha,ha,ha,haaaaa..
    Ett bevis för att landet "Dårhuset" lever !!
    I DDR skänktes bort(till de små),nationalfanor och miniatyr-leksaker av vapen och fordon.Kopior från deras Nationella Volksarmè.
    Allt i hopp om att i tid böja det,som krokigt skulle bli.
    Detta lär vara ytterligare ett plagiat från den numera döda kommunistvärlden.

    SvaraRadera
  2. Det vore väl bättre att man konstruerade sanna spel om Massinvasionen och det den för med sig. Muhammed i förortens djungel kan vara en titel. Sedan så är det bara att samla poäng genom bilbränningar, stenkastning mot brandmän och ambulanspersonal och krig mot Aina med mer stenkastning och raketbeskjutning. Sedan går man på jakt efter våldtäktsoffer som består mestadels av unga svenska flickor ända ner i förskoleåldern, desto yngre ju fler poäng och så kan man få extra förnedringspoäng. Råna barn, ungdomar och gamla hör också till spelets höjdpunkter och är ett sätt att tjäna pengar, andra är butiksrån, stölder, bötning, springpojksjobb åt gangstergängen m.m
    Vad säger ni? Är inte detta ett spel från verkligheten, och som verkligen behövs, och som dessutom ger en bra bild av det muslimska näringslivet.

    SvaraRadera
  3. Och dom som betalar kalaset? Vi skattebetalare naturligtvis.

    SvaraRadera
  4. Vicken affärsidé Olli, vad väntar du på?

    SvaraRadera
  5. Underbar ide!
    Men jag tänker ej spela
    Hur f-n har folk tid?
    Ah!
    Man får bidrag av stat och kommun
    Bröd och skådespel hette det visst i det gamla Rom
    Sedan gick de under
    Då med
    Lustiga varelser syd om Stralsund som jag brukar reta Tyskar med att säga...

    Isola Regina

    SvaraRadera