onsdag 14 september 2011

Sverige har blivit ett paradis för lallande uppblåsta universalgenier.


Apropå Chili Palmer.
Vem har givit de svenska byfånarna mandat? Vem har givit obildade och svagsinta pösmunkar rätt att avgöra vad som är skällsord i vårt land.
När såna som Chili Palmer reflexmässigt väljer att kalla alla människor som tycker, tänker och tror annorlunda än just han, för det obehagligaste, otäckaste, rysligaste, gräsligaste och skändligaste de i all sin enfaldighet kan komma på, så väljer dom "SD" (!!).
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Inte dråpare, mördare, kräk, avskum, bödel, auotokrat, förtryckare, skarprättare, ogärningsman, missdådare, lagbrytare, exekutionsbetjänt, rå-brutalslaktare, förintare, barnaskändare, pedofil, pinoande, sadist, förtryckare, pennalist, ligist, huligan, vandal, buse, skadegörare, våldsverkare, förbrytare, tjuv, brottsling, kriminell, vettvilling, förbrytare, despot, skurk, gangster, marodör eller niding.
Nä, såna som Chili Palmer har lärt sig av Sahlin, Reinfeldt och chefsredaktörspolitrukerna att den riktigt lee jävulen i Sverige, det är SD.
????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ett demokratiskt valt parti i Sveriges Riksdag, som vill värna vårt svenska arv och som tycker att vi inte ska ta emot fler invandrare än landet kan ta hand om. Men Sahlin och Reinfeldt har ju sagt att vi inte får ta i dem med tång, eller hur Chili Palmer. Och då lyder nickedockorna.
Utan att ha tänkt en egen tanke.

I disgust you.

2 kommentarer:

  1. Något liknande hände mig och några kompisar,som på bilden med Konrad Lorenz,för många år sedan när vi var och fiskade utefter Vittangiälven,men det var andungar inte gäss,som antagligen hade förlorat sina föräldrar innan de såg dagens ljus.Och trodde att vi var deras deras mammor och pappor,så de började springa efter oss.

    xbenedictx

    SvaraRadera
  2. ha-ha, och vad gjorde du då, sa kom till pappsen?
    Vad fullkomligt underbart, sagolikt det låter att fiska i Vittangiälven, en dröm - det måste ha varit helt oförglömligt!

    SvaraRadera