onsdag 14 september 2011

Det här mina vänner, är - Chili Palmer, newsmills största loser.


En kretin, som kallar sig Chili Palmer, kommenterar en Afghanistanartikel på newsmill såhär:
"Men sitter inte dessa soldater i Reinfeldts rävfoxsax: Blir de sårade eller som tidigare skjutna i vådaskjutningar, börjar deras verkliga helvete. Med försäkringskassan och försvaret, rättsväsen (och sold-atmorsans sd- blogg )
på ryggen och talibanerna på kornet framför , behöver "du" eller anhöriga inga fler problem, på ett tag."

"soldatmorsans SD-blogg", det skulle alltså vara min blogg,
Och som likställs med försäkringskassan, försvaret och "rättsväsen", ja, han har lite svårt med språket också, Chili Palmer, och som alltså är något återvändande soldaterna har att brottas med när de kommer hem.
Denne "Chili Palmer" förärar mig allt för stor betydelse, när han placerar mig i fack.
Men ger mig en unken smak i munnen.
Ty likt korrekthetens svenska totalitära mästartrynen dömer han ut allt som är kritiskt mot Sverige av idag, på ett självförgudande och führermästrande maner, och placerar vid skampålen.
Och benämner all sund kritik föraktfullt för SD.

Min blogg är snäll mot snälla, dum mot dumma, men har ingen partitillhörighet.

Fast ett förakt som Chili Palmers kan säkert värva massor med SD-röster, i ren och skär trots mot korrekthetens dårar.

9 kommentarer:

  1. Du har inte en Försvarladdning 22 (Denna sida mot fienden) som du kan överraska med? Eller ett järnrör och slå honom med häpnad? Eller så läser du helt enkelt lusen av honom.

    SvaraRadera
  2. Ta det som gratisreklam.....du berör och irriterar hos vissa individer och hellre det än att gå spårlöst förbi. Du vet att du har många följare/supporters...

    /HellBoy

    SvaraRadera
  3. Tack goa Hellboy, jag tar det som gratisreklam, visst gärna. Men jag blir utom mig av vrede över stuationen i Sverige idag.

    SvaraRadera
  4. Egentligen skulle en sådan kommentar som C P`s,enbart mötas med tystnad...Men av bilden att döma,torde bak masken gömma sig,ett av "de stackars ensamkommande barnen"När nu dessutom hans troslikar sitter häktade i Gbg,blir dygnets timmar mellan bidragsutbetalningarna,långa för honom och hans fria lekkamrater...
    Newsmill blev då troligen sista lösningen för hans problem...
    Men som Hellboy skriver,du har gjort dig ett namn,även inom de extrema kretsarna.Därför mitt uppriktiga honnör...Även om jag tycker,att jämförelserna mellan Försvaret och dig,är lite väl övermaga...

    SvaraRadera
  5. jag skriver som på Tradera, bara++++++++++++++++

    SvaraRadera
  6. Hej Carina-Fina

    Vill du veta vem "Chili Palmer" är? Den lilla skiten är en fegis vid namn Bengt Sändh. En kommunist av unknaste sort som tror att han är smart och att ingen skulle kunna lista ut att han och Chili Palmer is one and the same.

    Bengt Sändh, förutom att han sjunger illa, är en extremt historieintresserad kommunist, han har t o m, givit ut en del böcker i ämnet. Om du läser vad han skriver, så ser du att han är en landsförrädare av värsta sort - han håller alltid på Sovjetunionen/Ryssland vad det gäller tidigare krig mot Sverige eller Finland och har som stående punkt att alltid förminska eller förlöjliga svenskt försvar. Just nu sitter han nere vid Solkusten i trygg förvissning om att ingen vet om att han är "Chili Palmer". Men han har fel. Han valde namnet "Chili Palmer" eftersom filmkaraktären "Chili Palmer" är en kriminell småskurk. Även Bengt har en kriminell ådra, han har stulit ett antal bilar i sin kriminella karriär... Sen finns det en förklaring till till "Chili" och "Palmer". Bengt älskar "Chili", han odlar själv 18 olika sorter och det på en på solkusten, fullt av "palmer".

    Ha det bra!

    SvaraRadera
  7. Tack! Strålande nyheter, att vara någons nidbild underlättar om man får veta vem personen är. Jasså, det fula snustrollet, lever han än och sprasttlar än? Han var ju helt lost redan för 30 år sen, och varför sitter han på solkusten som en annan däst kapitalist?
    Ha det själv, och än en gång tacK.
    PS då var det ju tom ett förskönande porträtt jag publicerade...!

    SvaraRadera
  8. Carina-Fina,

    Dra ner byxorna på honom på Newsmill då, där han sitter och spyr galla på allt svenskt. Jag såg t ex att han var inne på Sommestads artikel om RUT och ROT, där han skrev detta:
    - - -
    Rusta då ditt fritidshus i Spanien, Rivieran, Toscana, Kroatien (Bildt), det går även bra med utrikes ROT-avdrag, som var ca 70 miljoner förra året, enligt PRO.
    - - -
    Du ser att det första landet han nämner är Spanien... det är ju där han befinner sig ;o)

    SvaraRadera
  9. Hmmmm, hoppas få ett bra läge på honom...

    SvaraRadera