lördag 17 september 2011

Alex Schulman är ett berättargeni.


Jag skrattar gott åt Schulman på badhuset, och samtidigt blir jag så hjärtinnerligt igenkännande glad.
Över att det faktiskt finns andra, och yngre, människor som inte tycker att nakenhet och sex är nåt man helt oblygt och ogenerat fläker ut i ansiktet på alla i omgivningen.
Nåt måste vi väl baskemej få ha för oss själva, i denna vulgoexponeringarnas tröttsamma tid.

3 kommentarer:

  1. Nakenhet och sex ser jag som två skilda saker. Jag har inga problem med nakenhet där det naturligt hör hemma såsom i omklädningsrum, badhus... Sex är däremot en privatsak mellan två människor (ja, så sipp är jag) som jag tycker skall hanteras där efter.

    Jag älskar kvinnor och en naken kvinna är bland det vackraste jag vet. Men för den delen skulle jag inte uppskatta att det sprang omkring nakna kvinnor överallt (jo, man kan få för mycket av det goda). Om man tittar på senare års kvinnliga popsnören så påminner de mest om de kvinnor som förr utförde ett hederligt horisontalarbete?

    /Argus

    SvaraRadera
  2. Argus, vi är so far, ständigt överens.

    SvaraRadera
  3. Carina:
    Vi båda som sett andra delar av jorden,vet också att Sverige sedan många,många år förknippas med sex...Inte alltid så roligt att få kastat i ansiktet,speciellt när man inte bor så långt från Nyhavn...
    Men nu är det engång så,att detta prydda land med sin egenartade lagstiftning,ger eko i omvärlden..Mig veterligen det första som söker att avskaffa "världens äldsta yrke",och samtidigt med alla medel,söker sälja trycksaker med detta tema.Ett bevis på den dubbelmoral som härskar,eller vad ???
    För att inte missförstås,vill jag tillägga,att jag på intet sätt är moralist,men anser var sak på sin plats..

    SvaraRadera