fredag 5 augusti 2011

Vilken storsinthet.


”Jag förlåter henne”
11-åriga Neemas syster, som lämnade lillasystern ensam på ett tåg några timmar utan biljett, om den vidriga och mordiska svenska satkärringen till konduktör som kastade ut ett litet barn i farten från SJtåget:
-”Jag tror hon lärt sig en läxa."
Ädel människa.

aftonbladet

3 kommentarer:

  1. Ett litet barn?
    Jojo, det är väldigt tydligt att media och systern har modifierat denna historia ganska rejält. Några biljetter fanns aldrig, och det lutar åt att 11-åringen är betydligt äldre än vad hon säger sig vara, vittnen tycker hon verkade vara runt 20 år.
    Vad ska man tro?

    Detta är nog bara ännu en snyftare enbart för att det är en stackars invandrare som är offer. Aldrig har nån svensk liten tjej som blivit avvisad från ett tåg fått så mycket uppmärksamhet.

    http://politisktinkorrekt.info/2011/08/05/mystiken-tatnar-kring-den-sa-kallade-11-aringen/

    SvaraRadera
  2. Om ålder strider vetenskapen,men ingen gör sig möda att testa,vilket är förhållandevis enkelt.
    Tänk såååå många "ensamkommande barn" som inte vet hur gammla de i verkligheten är,och därför också dör i unga år !! Eller har man kanske ett annat och längre kalenderår i Afrika och MÖ ??
    Därav skulle ge sig naturligt,att en afrikansk 11-åring med vår tideräkning,biologiskt blir nästan dubbelt så gammal.Men oavsett ålder,är det ännu inte tillåtet,att som i Indien/Pakistan sitta på taket eller hänga utanpå vagnarna,hos svenska SJ.Långt mindre att åka utan biljett !! Men om några år,lär det troligen också accepteras...

    SvaraRadera
  3. Jag vet precis vem som har min odelade sympati i det här fallet. Konduktören, som arbetat enligt SJs regelverk och som nu drabbas helt oförskyllt av ett hatiskt omänsklig mobb och mediadrev, och ett PK-ängsligt SJ.
    Men visst nä, vit ursvensk, henne kan det ju aldrig vara synd om.
    Speciellt inte i jämförelse.

    SvaraRadera