torsdag 4 augusti 2011

SJs BARBARI - HATBROTT!


Historien om hur SJ kastade (lägg gärna märke till svenska journalisters ordval, flickan kastades, och slängdes) av 11-åringen fick stor spridning under gårdgen. På twitter, Facebook och de sora mediesajternas kommentarsforum rasade folk mot SJ.
Nu berättar hon via familjen:
- Jag var ledsen och visste inte vad jag skulle göra, säger flickan.
Barnfamiljer skräms nu upp till max:
- "Håll hårt i dina barn och dina biljetter. Annars kan det gå som för den 11-åriga flicka som slängdes av från sitt tåg i tisdags!"

Nu har den kvinnliga konduktören som slängde av den 11-åriga flickan tagits ur tjänst. Hon är förkrossad. Dom har fallit och lynchmobb uppbådats grundat på en parts berättelse.

En man från Malmö har polisanmält händelsen såsom hatbrott.

Jag avskyr att känna mig lurad. Likväl satt jag där tvättad i hjärnan av svensk mediahysteri i orkanstyrka.
Nu efter Mopsens berättelse känns det bättre, lättare att andas, men jag bryr mig verkligen om den kvinnliga konduktören och hennes nya mardrömsliv i det obarmhärtiga mediadrevet.


Mopsen har en mer sansad story, för er som inte vill bli lurade av förljugen svensk media. Läs den, med stor behållning!

expressen SvT expressen

1 kommentar:

  1. I den svenska nyhetsfloran under sommartorkan (regnperioden),kan en sådan hjärtskärande historia,möjligen få en eller annan att höja ögonbrynen.
    Men sens morale...Bygger inte hela historien på att vi i Sverige är omänskliga mot våra gäster.Undantag den "Godhjärtade" damen från Kumla,som gömde "flickan" under natten...Alla har väl någon gång "åkt svart" och dagligen uppdagas sådana.Men att slå upp händelse till en riksnyhet,har troligen enbart med hennes hudfärg att göra.Dessutom frågar jag mig,satt hennes stora syster på "Toan",hela vägen ner till Alingsås ??Kanske får vi svaret i dagens upplagor av våra "sakliga PK-media" Till slut en undran från en ur äldre generation.Kan man i dag boka en "platsbiljett på toan" till lägre pris hos SJ ?

    SvaraRadera