torsdag 4 augusti 2011

Gammelmedia larmar idag: Ursprungssvenskar är alldeles för långa!



-"Och de långa, sparkande, våldsamma och ondsinta ursvenska benen kan upplevas som mycket, mycket hotande och fientliga!!
Aktuellt, Rapport och TV4 nyheterna, Expressen och Aftonbladet uppmanar nu ALLA ursprungsvenskar att obönhörligen såga av benen vid knäna senast ikväll.
Annars blir det isoleringscell för barbari och hatbrott!!"

Imorgon kommer alla svenskar lydigt att gå omkring på knäna.

5 kommentarer:

  1. Carina:
    Tror att du missuppfattat detta nya "UKAS" Den nya lagen gäller enbart de c:a 340.000 svenskar, som valde/möjliggjorde SD`s inträde i Riksdagen...I stort alla de andra,går ju sedan årtionden på sina bara knä,för att visa sin aktning för den nya svenska islamkulturen.Således kan alla som röstat för 7-klövern,andas ut..och fortsätta sitt krypande mot ut/undergången.

    SvaraRadera
  2. Jamen, alla dom som villigt och lättköpt går på allting som mediedårarna skriver utan att syna. Vad ska vi göra med dem?

    SvaraRadera
  3. Ja dessa är förlorade själar,liksom en
    "Svartåkare" hos SJ,riskerar de bli avkastade i Kumla...

    SvaraRadera
  4. De som söker till flygförare får inte vara för långa samt längden på benen får inte överstiga vissa mått. Annars slås bl.a. knäskålarna sönder vid en utskjutning*. Och nu när jag levererat denna portion av bar-kunskap, vad jiddrar ni om? UKAS?

    Jo som bloggläsarna så var jag en Biggles-wannabee som yngre men tyvärr fick jag bara en 6:a på simultantestet på UTK, som det hette på den tiden. Och när vi pratar karriärer så snackade jag med en granne om detta häromdagen, så sa jag att det skulle imponera mer om jag sa att jag var dynamitard/juveltjuv än ekonom. Frågan är det försent att skola om sig till yrkeskriminell när man är 51?

    Det ultimata upplägget vore om man hade ett vanligt ambulerande yrke som flygkapten/NHL-spelare, resande matkritiker osv på dagtid. Och sen på nätterna så sprängde man skåp. Bytet det göms i trunken. Easy peasy. Den ultimata kuppen skulle vara guldreserven i Fort Knox. Inte för att man kan ta med sig mycket därifrån utan mer som bevis på min kriminella genialitet. Detta följs självklart av att jag sedan ger ut mina memoarer, "Plutten, spängaren" och blir inbjuden till Skavlan.

    /Plutten

    SvaraRadera
  5. Plutten, mannen med fler strängar på lyran, än lyran själv!
    Min mamma funderar allvarligt på att råna en bank, så att hon kommer till fängelset med daglig dusch och promenad, god mat, terapi och eget rum, istället för äldrevården.
    När jag tänker på det, ingen dum idé. Alla gamla skulle göra gemensam sak, i ren protest mot kiss och bajsiga blöjor, spyor i halsen och liggsår.

    SvaraRadera