tisdag 2 augusti 2011

Hur mycket kostar du Juholt?


I vintras kom den samlade oppositionen överens om att driva igenom ett besparingspaket på 300 miljoner kronor. Nu backar Socialdemokraterna och vänder helt om i frågan.

Så går det till i riksdagens prostitutionsutskott.
Snart lär vi få veta vad och hur mycket Juholt sålde sig för.

SVT PI

4 kommentarer:

  1. Märks att det är semestertider...Nu är tydligen de anställda vid olika beskickningar i N-Korea,Kuba och andra kommuniststater,hemma och besvärar sig hos partiet..Minoritetsregeringen beslutade ju internt,var besparingarna skall ske !! Av naturliga skäl valde de ju knappast de tjänster som drabbade sina egna..Kanske just därför att Juholt och de röda,vände och "tyckte olika" redan efter några månader.
    Sen beklagar jag alla er,som inte fått se en film över IKEA och deras affärspraxis.Måhända låg deras affärer också i vågskålen.IKEA´s vinst var ju hela 230 miljarder SEK 2010.Men om något av detta beskattades i Sverige framgick förstås inte...

    SvaraRadera
  2. Det är väl ingen högoddsare om detta vore ett resultat av Norgeattentaten och Juholt gör detta enbart för att visa att han aldrig kommer stå på SD:s sida.

    Alla i sjuklövern skulle lika gärna kunna slå sig ihop till ett parti. Dom har ju samma åsikter i det mesta ändå. Enda räddningen för Sverige är nog den dan SD får över 50% i valet.

    SvaraRadera
  3. Det had varit mycket intressant om man kunde få reda på vilka som skulle bli uppsagda på dessa beskickningar. Om det var Juholts polare? Vilka räddade han kvar?

    Vad faan sysslar de med. Just det,jag kom på det, det kallas politik i den "högre" skolan.

    Eva-Marie

    SvaraRadera
  4. Tjyv och rackarspel. Helt utan samhällsansvar.

    SvaraRadera