fredag 5 augusti 2011

Det här får du aldrig läsa i kinesisk svenskofobmedia.


En kvinna hörde av sig till PI och påstår sig ha bevittnat hela händelseförloppet. Hon har reagerat på den onyanserade jakten på konduktören, SJ och de osmakligheter som bland annat Aftonbladet vräkt ur sig under de senaste dagarna.

-"När man såg att konduktören var på väg in i vår vagn för att kontrollerna biljetterna ser man att tjejerna blir oroliga och pratar på ett för mig okänt språk samtidigt som de tittar mot konduktören. Man tänkte direkt att dessa personer inte har biljetter. Strax efter skyndar sig den ena tjejen iväg medans den andra blir kvar.

När konduktören kommer till tjejen (11-åringen i media) som blir kvar uppfattar jag det som tjejen är väldigt arrogant och nonchalant mot konduktören och förmodligen hoppas att konduktören ska gå vidare om hon nonchalerar henne. Eftersom hon inte kunde uppvisa någon biljett fick hon dock lämna tåget.

Både tjejen som gick i väg innan konduktören kom och ”11-åringen” såg ut att vara minst 20-25 år. Jag har full förståelse för att konduktören avvisade tjejen som uppträdde väldigt illa och som sagt såg ut att vara minst 20-25 år."

PI

3 kommentarer:

  1. En utsago som styrker min teori,att dessa afrikaners år,består av l8 månader enl.svensk tideräkning.
    Dessutom har man kanske ingen skattemyndighet i Kongo,som likt oss har insyn...in på bara kroppen.Finns det övrigt någom folkbokföring i djungeln ?? Har man fotvandrat till norra Europa??Ja många frågor återstår att utreda !
    Men något som också verkar märkligt,är att konduktören påstår att hon endast kunde "ett svenskt ord..Göteborg" Men av någon underlig anledning,råkade hon träffa på en Kumlabo,som talade god Kongolesiska och därför kunde underrätta pressen dagen därpå..I sanning ett mirakel,mitt i bedrövelsen.

    SvaraRadera
  2. Idag har denna "incident" svalnat betydligt i media. Börjar vi komma sanningen på (tåg)spåren?

    Eva-Marie

    SvaraRadera
  3. Jag läste en insändare i DN, en dam som var så fruktansvärt upprörd över ett stackars barn som kastats av ett tåg.
    Redan?
    Somliga är verkligen slow starters när det gäller.

    SvaraRadera