fredag 5 augusti 2011

Nån måste skämta aprillo.



Resume: Sveriges fem mest eftertraktade kändiskvinnor är Agneta Sjödin, Gry Forsell, Lotta Engberg, Tilde de Paula, Tone Bekkestad – alla jobbar på TV4.
– Uppenbarligen tycker singlarna att de här kvinnorna sticker ut, säger Karin Boo, kärlekscoach på E-kontakt som genomfört undersökningen.

Vem har ni frågat förutom Agnetas nya perfekta soulmate, och hennes fd, fd, fd, fd, fd, fd, fd, fd, fd, fd, fd, fd, fd, fd, fd, fd, fd, fd, fd, fd, fd, fd,fd, fd, fd, och de andra fyras män?

6 kommentarer:

  1. Tänk här presenterar man Sveriges "mest eftertraktade" KÄNDISKVINNOR..och jag har ALDRIG
    sett eller hört talas om någon av dem!!
    Inte för att jag tycks ha gott miste om något,men är det enbart "kändisar" från Sthlm och kringliggande bondbygd som deltagit ??
    Svar: Till gammal,men nyfiken!

    SvaraRadera
  2. Fritt fram Lars, du får göra en egen lista här på bloggen!

    SvaraRadera
  3. Tack Carina,men det är lättare sagt än gjort!
    Alla ur min generation,har ju antingen lämnat vår jord,eller har de sin skönhet i det inre. Nej ärligt talat intresserar det mig föga,hur/vilka som är attraktiva eller kända.Men av ren nyfikenhet läste genom listan,och upptäckte att vare sig Eualia(Åsa-Nisses fru) eller f.d partilederskan från Socialisterna (Mona S) var uppräknade.Vilket förvånade mig !!!

    SvaraRadera
  4. Vädertjejen Mette är ju rätt söt men då får jag stå på tårna gissar jag, om man skall pussas. Men vad gör man inte för träna att vaderna.

    /Plutten

    SvaraRadera
  5. Långa justa spiror, är det din melodi, Plutten? Har aldrig med mina 164 cm kunnat mäta mig med dem, har gått på mer på att utveckla kurvorna.....

    SvaraRadera
  6. Har ingen aning vad som är min melodi. Men en kombination av en pizzabagerska/konditor vore helt suveränt. Undrar om det finns en Facebook-sida för sådana?

    /Plutten

    SvaraRadera