söndag 21 augusti 2011

Är det inte lite grek över Juholt?



Socialdemokraternas partiledare Håkan Juholt bjöd idag på löfteskarusell till det välfärdsutsvultna folket i Västertorp utanför Stockholm. Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne, ingen kris här, ingen kris där.
Vårt Sverige är på väg att bli ett låglöneland med farliga arbetsplatser, pensioner det inte går att leva på, massarbetslöshet bland unga, skolor som är mer segregerade än i USA, och där sjuka inte har rätt till ersättning, men inte längre;
Med social demokrati ska vi få se på andra bullar, ty vi ska leva för varandra och ta vara på den tid vi har. Man ska leva för varandra för en gång finns bara minnen kvar.
Rätt Juholt.
MEN.
Var ska vi ta´t?
Att förnya välfärdsmodellen Sverige är absolut fullt möjligt, alla slavavlönade, alla barn, pensionärer, sjuka och andra som behöver samhällets skyddsnät kan få det.
Det är en ren prioriteringsfråga.
Och.
Den som löser den gåtan får bli statsminister i nästa val.



SvD aftonbladet hd SVT norran skanskan DN

3 kommentarer:

  1. Var hittade du denna bild från mannens ungdomsår?
    Tydligen sitter han och läser Mao´s lilla röda...Inget gott tecken för hans framtid !!

    SvaraRadera
  2. En av världens bäst utbildade statsministerkandidater (två-årig social sedan inkvoterad av far sin som annonsförsäljare och därefter hux flux blev han journalist :) )

    SvaraRadera
  3. En glidare, som halkat in i partiledarskapet. Nu väntar vi spänt på fortsättningen, hur långt kan slumpen och lite nepotism hjälpa en man med statsministerambitioner.

    SvaraRadera