söndag 21 augusti 2011

Alonzo och Rojas, med så kontraproduktiva vänner behövs inga fiender.


Dilsa Demir Bag Sten:
" Michael Alonzo,är politiskt tillsatt för att leda kampanjen Ungdom mot rasism, också kallad Alla olika Alla lika, och omhuldades under några år av den svenska kulturvärlden. Medierna var mer än villiga att ge honom utrymme där han kunde anklaga andra för att vara rasister.

Nu ska Carlos Rojas lära företag och kommunpolitiker att förstå förorten och invandrarna.
För 12 000 kr kan man få en guidad tur i förorten, denna djungel, och höra Rojas föreläsa om vad invandrare tycker och känner.
Målgruppen för nya Gringo är politiker och marknadschefer på företag, medierna är den här gången bara en marknadsföringskanaler."

Detta är de mest ökända exemplen på två personer med uttalat antirasistiska syften, som i stället bara bidrar till att cementera stigmatiseringen och polariseringen i vårt land.

2 kommentarer:

  1. "Nu ska Carlos Rojas lära företag och kommunpolitiker att förstå förorten och invandrarna",skriver du.

    Jag hatar denna Satans religion och kultur majoriteten av invandrarna i förorterna släpar hit. Se här vad människorna i denna sataniska kultur är kapabla till. Detta kommer aldrig Carlos Rojas att berätta för våra politiker:

    http://everykindapeople.blogspot.com/2011/08/och-de-kallar-sig-manniskor.html

    Anders

    Behöver jag berätta att tårarna rann från mina ögon?

    SvaraRadera
  2. Hej och tack, gick in på din sida och såg bilden, men vågade, orkade, klarade inte att se fortsättningen, jag är för vek i dessa dagar.

    12 000:- för en guidad tur för våra politiker, och så får de bara se den tillrättalagda bilden.
    Jag saknar ord om totalitärvansinnet.

    SvaraRadera