söndag 10 juli 2011

Vardag i alliansens mångkulturella-dröm-samhälle.


När raggarbilen på väg till en rockabillykonsert i Killhult, passerat korsningen vid Lidl på Landskronavägen, blev de omkörda på insidan av en mörk BMW som girade in framför Chryslern och stoppade den.
Ut hoppade ett antal unga män (pixlade i svensk kvällsmedia), minst fyra, troligen fler. De var beväpnade med yxor, batonger och knivar. Första slaget med batong spräckte framrutan precis framför föraren. Sedan haglade huggen och slagen över bilen. Flera djupa yxhugg i plåten och sönderslagna rutor vittnar om kraften i attacken.
En 27åring tog sig ur Chryslern och överfölls direkt av männen.
Också han fick ta emot yxhugg och slag mot huvudet och misshandeln avslutades med en hård spark mot huvudet innan gärningsmännen hoppade in i sin bil och försvann.

Yxor, batonger och knivar i bilen.
Ska vi ha det såhär?

HD

13 kommentarer:

  1. Detta är en vardaglig situation/händelse i Helsingborg/Landskrona områdena.Efter nästan 50 år,kanske nu svenska folket börjar förstår varför man kallade dessa araber från mellenöstern "yxor"Detta vapen användes under 60-talet mot fredsbevarande FN-styrkor i deras MÖ-område.Nu i takt med att anarkin växer och ordningsmakten i Sverige står maktlös,kommer sådant våld att öka orkanartat...Kanske ett "nybyggarfall" för Maud O,innan hon lämnar över..

    SvaraRadera
  2. Och idag kan vi läsa om halshuggna i Afghanistan.

    SvaraRadera
  3. Bara att ge igen med samma mynt. Enda språket vissa människor förstår...

    SvaraRadera
  4. Anonym:
    Lättare sagat än gjort.Som svensk blir jag straffad och inburad,med "offren" kan fortsätta oförhindrat..Se bl.a på senaste mordet i Landskrona,ett längre brottsregister i såååå unga år får man söka efter..Trots detta är det fritt fram att leva i frihet och begå nya svåra brott!

    SvaraRadera
  5. Men om vi ger igen med samma mynt, då har dom ju lyckats. Med att ta hit krigen som dom flydde ifrån.

    SvaraRadera
  6. Vad är det som talar för att det var invandrare? källa till dina påståenden tack..

    SvaraRadera
  7. Vem har talat om invandrare?

    SvaraRadera
  8. Anonym (14:07)
    I Skåne finns det inga skåningar,som stammar från Kosovoalbanien...Vidare som jag skrev ovan,om en svensk hade gjort sig skyldig till så svåra bankrån,personrån,droghandel,stölder och trafikförseelser hade denne suttit bak lås och bom,sedan länge..Ledaren lär heta Mahamad Ajine,född 1992 och liksom de andra tre i bilen,välkända kosovoalbaner/brottslingar hos polisen sedan 2007/2008,och inte speciellt skånska namn.(Källa hela PK-pressen samt PI)

    SvaraRadera
  9. Artikeln i HD (av alla tidningar) talar om invandrare - "Han vänder sig mot beskrivningen i media att det skulle ha rört sig om någon slags ömsesidigt bråk mellan raggare och invandrare". Förvisso från en av de attackerade, men eftersom HD inte valt att stryka uttalandet kan man väl ta det som ett bekräftande. Dvs den som talar om invandrare är HD.

    "Mahamad Ajine" är väl fortfarande häktad för att ha variot delaktig i att köra ihjäl en stackars pensionär i tordags.

    Det händer onekligen mycket i Landskrona .......

    /ingvar

    SvaraRadera
  10. jag råkade läsa mellan raderna och rubriken på inlägget talade för sig själv angående invandrare..

    SvaraRadera
  11. Du är mästare på att läsa så att det bekräftar det du vill.

    SvaraRadera
  12. När jag läser mörk BMV då fattar jag. Tänk vad tre små bokstäver säger en hel del.
    Eva-Marie

    SvaraRadera
  13. Ja, BMW och Mercedes....
    Tänk om dessa stolta varumärken visste vem det är som bär upp dessa nu i Sverige.
    Skulle aldrig köpa eller köra nåt av dem.

    SvaraRadera