söndag 10 juli 2011

Aftonbladet jublar:


- SD har tappat var tredje väljare på en månad!!!
Aftonbladet tycks på riktigt tro, att de lyckats med sin SD-skräckpropaganda, så väljarunderlaget rasar med en extrem hastighet á la blixten.

Det är Helins Aftonbladetjournalistik i ett nötskal, att spara för att publicera den en vecka-gamla undersökningen på SDs Almedalsdag.
Och att sen faktiskt försöka slå i folk att 1059 åsikter, dvs en promille av svenskarna, är åsikter som är sanningen.
Aftonbladet-sanning.
Och det är nånting helt annat än faktum.

Alla korrekta journalister som Mellin och Niklas Eriksson står med spydigt sarkastiska och enfaldigt hopsnörpta hånleende, när dom med illa dold självgodhet, berättar om hur dåligt det går för Åkesson, och hur manga bussar SD skickat till Almedalen för att det ska finnas några lyssnare över huvudtaget.

Själv hade jag, som väljare i demokratin Sverige, verkligen av hjärtat önskat mig en saklig rapportering över det politiska budskapet.
Det tycks som en ouppnåelig önskedröm i vårt pinsamt vinklade journalistiska propagandaklimat.


Tack DN, i alla fall.

AFTONBLADET
UNT
expressen
Aftonbladet
svd
Aftonbladet
Sydsvenskan Nyhetskanalen

3 kommentarer:

  1. De fåtal som tar dessa beställda sympatiundersöknigar på allvar,får göra så...
    För mig gränsar det till den journalistik på dagisnivå,som dessa blaskor publicerat sedan SD bildades...Lyssnade på en av de få intervjuer som gjordes med Jimmie,och löjligare ämnen och frågor som togs upp,får man söka efter...Men så fungerar tydligen den moderna objektiva press,man framställer sig som.Så länge man inte som i förebildslandet DDR,friserar valresultat till sin fördel(108 % för partiet),finns det ett litet hopp...

    SvaraRadera
  2. Det som förvånar mig är att personer, som man vanligtvis betraktar som sunda, eller ja, normala, genomgår en fullständig personlighetsförändring när SD kommer på¨tal.
    Dom blir spattiga, tittar ängsligt över axlarna, flackar med blicken, svamlar politiska korrektheter med frenesi. och tycks tappa allt intellekt de förut hade.

    SvaraRadera
  3. Vi har kommit för att stanna...
    Hälsning från en invandrad fritidspolitiker (SD såklart)

    SvaraRadera