onsdag 27 juli 2011

Sundströms oikofobiska och narcissitiska självbild.


Författaren Lena Sundström skrev på mikrobloggen:
”Motsatsen till högerextremism är inte vänsterextremism. Det är det demokratiska samhället o icke-våld”.

I Sundströms värld är alltså Demokrati = Vänsterextremism.

13 kommentarer:

  1. Att vara "stöd-norsk"

    I vårt land finns tusentals begåvade människor med samhällsförståelse och god insikt. Lena Sundströms framgång är helt oförståelig, men som det är i vårt samhälle så håller TV4-ledningingen henne bakom ryggen. Det är inte säkert att vi ser allt och kommer få veta varför hennes position är som den är på detta TV-bolag.

    Vad som ändå är trösterikt är att det sedan fredagen 22 juli har försigått en slags direktdemokrati över Internet där tusental och åter tusental svenskar visar offren, anhöriga, politiska ledning ja hela Norge sitt stöd.

    Nu har TV4 och de som kommmer in där som Lena Sundström en slag makt, men de kan inte styra över den direktdemokrati som försigår över Internet. Det är min stora tröst i dagens situation.

    Norskarna uppmärksammar allt stöd från Sverige och vi som vill kan fortsätta att vara "stöd-norskar" då samhällsdebatten där kommer se helt annorlunda ut än i Sverige. Det kommer bli en flashback för PK-eliten i Sverige som ser sin chans, men vi är alldeles för många som liksom nordmennen vill ha ett gott demokratisk samhälle. Vår syn stämmer inte överens med Lena Sundström och PK-eliten. Det är där kampen kommer stå. Jag är en helt "vanlig" människa som skriver detta ej medlem i SD men slåss för att "normala" männsikor som jag själv skall få ha rätt att vara öppna utan rädsla. Jag vill också att de som röstar och håller med SD skall få göra detta öppet utan rädsla. Det är det samhälle jag vill leva i. Det är då vi kan ha en diskussion. Jag är för mångkultur,invandring och flyktingmottagande. Samtidigt är jag starkt, starkt oroad över vad som sker i dagens samhälle när det handlar om dessa frågor. Det är min rätt att uttrycka detta!

    SvaraRadera
  2. Jag är lika vanlig som du, och inte heller medlem i något politiskt parti. Jag vill tacka av hjärtat för de klokaste och insiktsfullaste av ord. Just idag behöver jag känna denna gemenskap.

    Jag är rädd för all fundamentalism och sharia-läran, bakåtsträvande när det gäller bl.a jämlikhet och kvinnoförtryck.
    Och demokratihat.

    SvaraRadera
  3. just idag känner jag mig mycket Göran Hägglund!

    SvaraRadera
  4. Vanlig och verklig! det va väl det han sa vid något tillfälle...?

    SvaraRadera
  5. Schön Guten Tag.. Ihr alle...
    I går kväll såg jag en dokumentär kring ett hedersmord i Berlin 2005..
    Om du lägger upp en sida Carina, skall jag dagligen söka förmedla hela den tragiska historien,hur olika kulturer avsiktligt genom styrande familjeklaner kolliderar...med våra.

    SvaraRadera
  6. Appropå båt.. det ska jag åka nästa vecka till en ö i Landskrona skärgård! Men vågar jag ställa bilen i stan? och isof. var?
    http://hd.se/landskrona/2011/07/25/nya-bilinbrott-vid-ventrafiken/

    http://hd.se/landskrona/2011/07/27/anmaler-vaktbolag-efter-bilinbrott/

    SvaraRadera
  7. Ernst Bengtsson:
    Definitivt inte på den parkeringsplats som Ven-trafiken fått sig tilldelad.I förrgår slog man in bilrutorna på tio av de parkerade bilarna.Mitt bästa råd är att parkera i någon av de små byarna runt Landskrona,och hoppas att pöbeln inte hemsöker just den byn,de dagar du ställt din bil där !!
    För övrigt är det en bil av "lyxkvalitet" låt den stå hemma vid resor till västra Skåne...Helst skall du färdas i en gammal rostig för att passa in i samhället..Men om du nu verkligen beslutat dig för att besöka denna stad,skaffa bakspeglar på din keps,så du event.kan springa från ficktjuvar och rånare...Lycka till och var försiktig....

    SvaraRadera
  8. Lätt, Ernst!!!
    Se bara till att du har pyttipanna i bilen, som är varmare än 14 grader. Då får bilen garanterat polisbevakning.
    Se ny blogg, http://soldatmamma.blogspot.com/2011/07/i-mammas-landskrona-ar-polisen.html

    SvaraRadera
  9. Tack och lov, Lars, har vi ju PI!
    Men lite som Ingvar, allt jag läser där är gastkramande, tror de flesta i Sverige inte vill veta, de vill kunna sova på nätterna.

    Att du inte anmäler dig som hjälp att hitta de grova fanatiska brotten till deras sajt?

    SvaraRadera
  10. Besvärligt... Västra Skåne? Tänkte ta bilen till Himmelstorpsgården på Kullaberg och besöka mitt andra hemland, Ladonien. Samma vid Norrvikens trädgårdar och om jag vill till Hallands Väderö? Båstad och Torekov är väl "fina" ställen befolkade av rika "Badjävlar" från Stockholm och de kan väl ej vilja mig och min bil (Renault Express -97) något ont..?

    SvaraRadera
  11. Har du missat kriminaliteten i Landskrona har du varit långt borta.
    Och det är inte rikertarna från Stockholm som ställer till det för hägglundsfolket.
    Så, det blir dessvärre nog värst för Renault Express 97an i den ökända vandalhamnen vid Venbåten. Jag önskar dig lycka, och hälsa underbart vackra Ven!
    De ställena du beskriver, och många fler, får mitt hjärta klappa för mitt älskade, älskade Skåne.

    SvaraRadera