onsdag 27 juli 2011

Vänstern har svensk demokrati i parterr-läge.


Dick Erixon skriver på PS: "Terrordådet används för att tysta debatt.

-"Statsminister Jens Stoltenberg sa att svaret på terrordådet är att bygga ett ännu öppnare samhälle. Men medievänstern i Sverige vill nu tysta alla motståndare genom att utmåla kritiker som medansvariga till terror.
BLOGG I Aftonbladet skriver ledarskribenten Anders Lindberg: "Hetsen mot muslimer. Mot det mångkulturella samhället. Hetsen mot AUF och andra vänstergrupper är inget norskt fenomen. Det finns i hela norden. Och det måste få ett slut."
Alla som inte håller med socialdemokratin ska alltså tystas.
Detta synsätt är, självfallet, motsatsen till ett öppet samhälle."


Tack Dick Erixon.
Trodde idag att jag höll på att tappa förståndet när jag läste Expos Brännpunkt på SvD. Har levt i många år med devisen: "Tänk om det är precis tvärtom?", och bytte i Expos text ut de utpekade, mot de utpekande. Då blev texten inte bättre, men gav åtminstone nödvändig balans.
Inte i nåt annat land är falsett-tonerna på vänstern så oresonlig och gäll som i Sverige.
Jag har aldrig varit så rädd för det förtryckande svenska mediaklimatet som just idag.

SvD SvD

4 kommentarer:

  1. Jo,och det märkliga är att jag igår läste på Snapphanen.dk,europol`s samställning över olika former av våld som uppdagats 2010.
    Läs gärna själv:
    Men det framgår bl.a Islamiska utgjorde 179,separatister 349,vänsterextrema 34 samt slutligen högerextrema l (en enda)
    Vidare framgår att de islamistiska sedan 2007,nästan fördubblats !!!
    Siffror som ALDRIG skulle ha kommit våra landsmän/kvinnor till del.

    SvaraRadera
  2. Vad har vänstern för glasögon??
    Och varför försöker dom förvrida och förvanska, vad är syftet?

    SvaraRadera
  3. Sydsvenskan låter meddela att det brunnit i ett eluttag i Limhamn under sena eftermiddagen. Personalen använde brandsläckare mot öppna lågor och kunde släcka elden på fem minuter. Vidare börjar ramadan natten till 1 aug. Vi lär väl få följa den med artiklar varje dag (även i år).

    "vad är syftet?" (inte med ovanstående dravel) är en obehaglig o alltmer påträngande fråga.

    /ingvar

    SvaraRadera
  4. Klotet fortsätter snurra och var och när smäller det nästa gång? Har självmordsbombare tagit av sig sina bälten nu då?
    Knappast.

    Ja vad är syftet med att negligera? Varför går journalister i Sverige på som besatta med att skuldbelägga svenskar för vad en norsk mördare gjort. Jag mår illa.

    Vad är syftet med alla artiklar och radio TVreportage om ramadan? Om ramadantjatet tror jag att dom vill att vi skall vänja oss eller få oss att inse att loppet är kört. De har tagit över.

    Nu skall vi tiga still och censurera oss själva annars så....inget "ont" ord om hur vi upplever ett Sverige i förvandling.

    Jag kunna yttra mig.
    Eva-Marie

    SvaraRadera