onsdag 6 juli 2011

Oh, my God, oh my God, I´m in love, I´m in love....


....i Allsången på Skansen!
Allt från nye unge super-Ulrik till Siwan, vilken kavalkad av gamla superhits -det gick absolut inte att sitta stilla, Björn och jag hade armkrok och studsade glatt i takt i soffan.
Björn har alltid gillat Håkan Hellström, jag fattar intet, tycker att han och de ylande fansen är lika tonsäkra. Men Måns och de andra stjärnorna från landet söder om Blekinge, den brasilianska zambasvängiga och Hasse Andersson gjorde min kväll, liksom förstås The Moniker - gärna utan skägg och tramsig mössa -som gav oss en av praktvirtuosen Robert Brobergs dunder-sing-along-hits! WOW.
Befria oss enbart från web-fånen, så blir vi fortsatt glada.

Sen kom efterrätten, Morden i Midsomer.
Som en krämig rabarbercheese-cake med lite smak av kanel mitt i sötman.
Den avnjuter jag in splendid isolation.
För då sover Björnen.

Expressen Aftonbladet Expressen

2 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-07-06 13:45

    Morden i Midsomer är njutbara även efter byte av Barnaby. Men det verkar finnas en egendomlig fascination av temat incest i serien, det hat återkommit flera gångar. Och i kväll blir samvetsfrågan: Leif G W Persson sommarmord eller svågerns födelsedag? Jag kanske får knöka mig genom SVT Play framför datorn, för repristiderna för detta, i dag Quicka, programmet är okristliga (inte bara Björnen sover då...).

    SvaraRadera
  2. Gillar Mums-Måns i Allsången skarpt. Skönsjungande, modellsnygg, rolig, låter artisterna och musiken ta plats ... och så skönt att slippa alla "vad gör du nu?"-frågor. Det har många säsonger känts som rena PR-kupparna med alla som "råkar" nämna att de släpper en ny skiva eller drar ut på turné.

    /Öbon

    SvaraRadera