torsdag 28 juli 2011

I mammas Landskrona är polisen överhopad.


Det var den 6 juli som personal från miljöförvaltningen i Landskrona gjorde en kontroll på Venfärjan. Där upptäckte man att mat transporterades på en kärra som stod ute i solen. Maten skulle till en verksamhet på ön Ven där man bedriver servering av mat.
– Det var tydligen bland annat pytt i panna och varmkorv, säger Eva-Lotta Hermansson-Truedsson, informationsansvarig vid polisen i nordvästra Skåne.
Det visade sig att maten, som skulle vara frusen, hade en värme på 14 grader.
Miljöförvaltningen har nu gjort en polisanmälan mot verksamheten som gäller brott mot livsmedelslagen.
Polisanmälan?????
Bättre fria än fälla?
Misstag kan rättas till?
Alla har rätt till en andra chans?

Sveriges poliser har verkligen ett sjå i sommar, pyttipanna som tinar och människor i tangabadbyxor.
Det känns tryggt.


Lars har ett viktigt tillägg: På tal om Ven,förra veckan hade polisen-med inhyrda extra krafter- en storrazzia på Ö´n.Orsak till detta stora uppbåd,var en anmälan att det fanns en golfare som åkte kring i sin el-bil berusad (tidvis).Nu skulle ordning skapas,men styrkan fann inte den skyldige,trots att hela dagen offrades .I stället gick två andra stora fiskar i garnet.En traktorförare som for med vinterdäck på sitt fordon,och en cyklist som ignorerade enkelriktingen.
HD

4 kommentarer:

  1. Ernst Bengtsson:
    Eftersom Carina "alltid har bråttom".hann hon flytta bort mitt svar till dig betr.bilparkering i Landskrona.
    Avråder dig med bestämdhet,att perkera på den plats som Ven-trafiken fått sig tilldelad.
    I förrgår fick tio av de parkerade bilarna där sina rutor inslagna..Har du en bil som i Landskrona klassas som "lyx" (dvs.yngre än tio år)råder jag dig att låta den stå hemma,vid alla resor till västra Skåne.Men samtidigt frågar jag mig,om du verkligen måste utsätta dig för denna fara.I så fall skaffa en keps med backspeglar,så du har en chans att fly ficktjuvar och rånare... Med dessa mina goda råd,önskar jag dig lycka till och hoppas du kommer oskadd tillbaka...

    SvaraRadera
  2. Va??!!?? Jag har visserligen hysteriskt bråttom, men nån kommentar har jag inte flyttat!!
    http://soldatmamma.blogspot.com/2011/07/sundstroms-oikofobiska-och.html#comments

    SvaraRadera
  3. På tal om Ven,förra veckan hade polisen-med inhyrda extra krafter- en storrazzia på Ö´n.Orsak till detta stora uppbåd,var en anmälan att det fanns en golfare som åkte kring i sin el-bil berusad (tidvis).Nu skulle ordning skapas,men styrkan fann inte den skyldige,trots att hela dagen offrades .I stället gick två andra stora fiskar i garnet.En traktorförare som for med vinterdäck på sitt fordon,och en cyklist som ignorerade enkelriktingen..Men det var det hela..Lokalpressen var begeistrad över något att skriva om,mitt i sommartorkan/(regnet)..Möjligen var det under denna storoffensiv,lagens långa arm fann de varma korvarna !!

    SvaraRadera
  4. Men tänk bara hur många man räddat från magsjuka, orsakad av både pyttipanna och tangabadbyxor. ;-)

    Det är som att sila mygg och svälja kameler.

    /Öbon

    SvaraRadera