fredag 8 juli 2011

Hur bli av med religiösa dörrknackare?


Magdalena Ribbing tipsar:
-Det är svårt att hindra människor från att ringa på ens dörr i ett öppet samhälle. Men du kan sätta upp en lapp på dörren där det står att du inte är intresserad.
mK säger:
-För mig har det fungerat att inte vara artig precis utan i arg/sur/upprörd ton säga rakt ut: ”Nej fy fan, kom absolut inte tillbaka hit!”
Anonym:
- Eller sätt upp en skylt (klisterlapp): Bli blodgivare. Det brukar också fungera.

Vilka modiga människor det finns.
Själv öppnar jag aldrig nånsin dörren om jag inte väntar nån.

DN

4 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-07-08 09:59

    Jag talar vänligt, men bestämt om att jag redan är troende, kristen i en frikyrka och det ingen idé är att övertala mig. Till försäljare säger jag att varje sekund de tillbringar med mig minskar deras tid att övertala andra. Telefonförsäljare snoppar jag av bryskt.

    SvaraRadera
  2. Jag öppnar för jag är så nyfiken, den var bra den där med blodgivare ha ha .
    Jehovas ränner här då och då. Då säger jag som Thorsten att det är inte lönt, ingen ide.
    Här är vi inte religiösa och tänker inte bli det, sedan frågar jag dom om de inte tänker vakna och inse att de är lurade.
    Det finns bättre sagoböcker.

    Eva-Marie

    SvaraRadera
  3. Guschelov (!) bor vi så långt från allfartsvägen, att ingen hittar hit, knappt ens våra inbjudna gäster, som ändå fått vägbeskrivning.

    /Öbon

    SvaraRadera
  4. Jag säger nej tack väldigt artigt och bestämt och ler vänligt. Det har alltid respekterats. Förstår inte varför Jehovas Vittnen uppprör så många. Finns värre saker att reta sig på.

    SvaraRadera