onsdag 20 juli 2011

En svensk tiger, skriver brev istället.



Ett 40-tal barnfamiljer har fått varningsbrev från bostadsbolaget MKB med anledning av att deras barn stört grannar.
– Ett sådant brev kan leda till uppsägning av hyreskontrakten och på senare tid har det blivit fler sådana varningar, säger Margareta Ragnarsson, bosocial handläggare hos MKB. 171 varningar angående störningar i boendet har skickats ut sen den 1 januari 2010.

Varför har varningarna till barnfamiljer blivit fler?

– En förklaring kan vara att färre och färre vuxna vågar säga ifrån eftersom de är rädda för repressalier.

Alla rädda för barnen här!
Vad har hänt med oss, vågar inte prata, tala, påtala, vi böjer oss, alla vi vuxna, av rädsla för en kniv i ryggen eller gäng- och familjehämnd.
Finns det verkligen nån som vågar underteckna breven?


Cencursvenskan aftonbladet hd

2 kommentarer:

  1. Gissar att MKB skall tolkas som Malmö kommunala Bostäder,och då har jag full förståelse...Men detta är ju bara ett av de exempel som mångkulturella förespråkare,anser vi skall berikas av..Som man uppträder i sina hemländer, söker man nu införa i främmande Norden.Vore det enbart i lägenheterna,men även ute på offentliga platser,hör man enbart ljudliga främmande tungomål.I skolan lär antalet som skolkar,överstiga alla tidigare rekord...Så skall alltså nya Sverige se ut i framtiden.

    SvaraRadera
  2. Ser inte politikerna den tråkiga trenden med medborgare som är så rädda att de inte vågar säga till barn och deras föräldrar!?
    Hur långt skall det gå innan politikerna inser vägen vi slagit in på?

    SvaraRadera