fredag 1 juli 2011

Det finns bara få riktiga journalister i Sverige, Per Gudmundson är en av dem.


Detta är mitt stora, starka helhjärtade stöd till Per Gudmundson, som hotas till livet för att han vågar säga, tycka och skriva det som vårt politiska och mediala etablissemang väljer att blunda för.
Seriemagasinets Kawa Zolfagary och Simon Fors uppmanar till att Per Gudmundson ska skjutas.
Detta med att öppet hota oliktänkande med döden, det är en del av de nya "influenserna" i Sveriges mångkultur.
(Om) följden blir skräck för att uttrycka sina åsikter är det en dödsstöt på vår heliga demokrati.

PS När barn i Skåne kastade snöboll mot en somalisk kvinna kallades det hatbrott.
När en skribent skriver fakta dödshotas han och hans familj, då kallas det satir.

Likhet inför lagen?




SvD

20 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-07-01 08:31

    I ett land där både statsministern och utrikesministern mördats ska man helt enkelt inte "skämta" på detta vis, punkt slut!

    SvaraRadera
  2. Jag tycker verkligen om din blogg, den får mig att skratta. Din ytterst kraftfulla retorik och dina tolkningar av en "omvärld i skräck och kaos" är fantastisk, vilken sd:are eller fundamentalistisk kommunist som helst skulle vara avundsjuk!

    keep on the great job!

    SvaraRadera
  3. Skämta i satirmagasin. How dare they?

    Galago måste ju för övrigt vara definitionen av "entartete kunst". Elda upp hela upplagan vet jag.

    SvaraRadera
  4. Bra Carina människorna i Sverige måste väckas upp ur sin törnrosasömn...Kanske hade de båda levat,som Thorsten ovan ger exempel på,om inte landet beslutat öppna sina gränser på vid gavel..Som om inte det räckte till,nu sprider man dagligen sin propaganda genom ensidig vinklad press -som dessutom tycks ingå en grupp som har monopol på "sanningar" I alla diktaturer(se 7-klövern) utvecklas motståndsceller,så varför inte hos oss ?

    SvaraRadera
  5. Synd att flertalet journalister fastnat i den politiskt korrekta fållan. Gudmundsson är det lysande undantaget.
    Tiden är nu inne att rikta strålkastarljuset mot dem som ursäktar beteenden från AFA eller EXPOS' hantlangare. Advokatyrens våta filt ska slitas loss!

    SvaraRadera
  6. Thorsten Schütte2011-07-01 12:45

    Lars: Anna Lindh mördades av en serbisk nationalist med kusliga historiska paralleller i Europas historia. Men Palme - då håller jag nog med Leif G W Persson om en pursvensk minikonspiration!

    SvaraRadera
  7. Thorsten:
    Leif G Persson som tycks veta allt ,kan förmodligen också taga fel en eller annan gång.Min teori är att det liksom i Lind-fallet rörde sig om en serb,som uträttade sitt jobb.
    Men det är ju den stora ökningen av våldsbrott i Sverige senaste årtionden,som ofta förringas eller förtiges i lojala invandrarpressen.Nog har du väl själv märkt hur brottslingarnas ursprung döljes...Våldtäkter sker årligen i tusental,där bevisligen 70-80 % kan tillskrivas invandrare.Men ett förlamat samhälle,förtiger detta gräsliga brott.T.o.m i mordfall undviker man att lämna ut signalement,som kunde ha underlättat att finna förövarna.Just sådana frågor måste upp i ljuset,om vi inte i framtiden skall få ett ännu mer utpräglat kriminellt samhälle.SD tycks vara enda riksdagsparti som efterlyser ökade resurser för polisen!

    SvaraRadera
  8. Anonym 08.52,tack, men det förtjänar jag inte, har lånat retoriken av Expo, Sahlin och övriga vänsterextremister.

    SvaraRadera
  9. @Lars: vet inte hur du räknar när du skriver att 70-80% av våldtäkterna begås av invandrare.

    De allra flesta våldtäkterna begås i hemmen (eller andra "trygga" platser), av kvinnornas partners. De allra flesta våldtäkterna begås av män med svenskt ursprung.

    /Öbon

    SvaraRadera
  10. Öbon:
    De siffror jag anger är de till domstol gångna,och dömda i Sverige,enl senaste statisk.Men att försöka "försköna" %-talet med s.k.våldtäkter inom äktenskapet,är väl att blunda med båda ögonen och därtill förneka verkligheten.Slutligen kan jag också informera om att i Norge är antalet fall som har utförts av invandrare än högre....Men i Norge dömes dessa till fängelse o.utvisning,vilket tyvärr inte sker i Sverige !

    SvaraRadera
  11. Av 38 gärningsmän var det bara 6 som var kända. Dessa 6 gärningsmän hade "icke-norsk" bakgrund. Påståendet att samtliga överfallsvåldtäkter baseras på 6 personer. Man kan med samma metod påstå att samtliga överfallsvåldtäkter i Umeå och Örebro begicks av svenskar.

    ---

    En våldtäkt är en våldtäkt, oavsett om den sker i hemmet eller utomhus. Det är verkligheten, Lars.

    /Öbon

    SvaraRadera
  12. Öbon:
    Vill inte strida med dig...Förstår att du gärna håller din hand över dessa förbrytare.Men tror själv att allt fler i Sverige upplever en annan verklighet,än den som pressen i undantagsfall publicerar (läs svenska kriminella)Brukar gärna hänvisa till PI,som publicerar utan censur.Läs gärna vid tillfälle deras utförliga redogörelse om vardag i nya Sverige.Märkligt nog ser man sällan dina uppgivna siffror,kan de härstamma från Expo möjligen ?

    SvaraRadera
  13. @Lars: sista kommentaren här: nej, jag håller inte min hand över förbrytare, jag håller mig däremot till fakta.

    /Öbon

    SvaraRadera
  14. @Öbon: Fem år i rad: ALLA överfallsvåldtäkter i Oslo har begåtts av icke-västliga män - gäller alltså samtliga 86 fall där gärningsmännen ÄR identifierade (se nyhetsinslag från NRK som finns i länken):

    http://imittsverige.blogspot.com/2011/05/fem-ar-i-rad-alla-overfallsvaldtakter-i.html

    I Sverige var det redan 1995 bekräftat att invandrare är FEM gånger överrepresenterade vid våldtäkt. Källa: BRÅ

    Sverige har cirka 6.000 anmälda våldtäkter per år (2009). Och det har under nästan 10 år ökat med cirka 800 fall per år. Vi har näst mest våldtäkter per capita i HELA världen. Bara Lesotho är värre än Sverige.

    "2009 i DN: "Sverige har inte bara flest anmälda våldtäkter i Europa utan ligger dessutom illa till när det gäller att klara upp våldtäktsbrott."

    http://imittsverige.blogspot.com/2010/10/har-vi-slatt-lesotho-nu-valdtakterna.html

    Ändå så räknar man med att det bara är är högst 10% av alla våldtäkter som verkligen anmäls. (Enligt både svenska och utländska experter.)

    Det finns hur myckte fakta och statistik som helst för den som verkligen vill veta hur det ser ut. Och till er som väljer att blunda år efter år, så vill jag ställa en fråga:

    -Vad ska ni säga om ert ständiga blundande till era barn och barnbarn, när de kanske drabbas i framtiden? "Förlåt" lär nog inte räcka...

    /FS

    SvaraRadera
  15. Lite OT kanske men kommunisten Simon Fors från Pajala har förutom indirekt mordhotat Per Gudmundsson och alla moderater ,också skrivit på twitter att han är stolt över att Pajala(Simons hemkommun) är bland dom lägt rankade kommunerna i Sverige vad beträffar inställningen till företagare./Petter

    SvaraRadera
  16. Thorsten Schütte2011-07-01 17:25

    Nja, läget i Pajala blir nog mera näringslivsvänligt med allt som händer på gruvområdet däruppe. Rena Klondyke!

    SvaraRadera
  17. Visst kan det bli så Thorsten,vad jag menade var att företagsklimatet i Pajala traditionellt inte varit det bästa.Vänstern i P anses stå långt till vänster kanske av tradition.Ett ngt skämtsamt talesätt om Pajala/Tornedalen:Det finns tre företeelser/saker där nämligen,mygg,kommunister och laestadianer.Dom sistnämda i kategorin är dom (som enligt bla Simon Fors) som röstar borgeligt i Pajala.OBS detta är dock ingen vetenskaplig analys från min sida./Petter

    SvaraRadera
  18. Thorsten Schütte2011-07-01 19:15

    Hej Petter, ja, här bekräftas alla fördomar, Mikael Niemi låter hälsa...
    Hårda miljöer skapar hårda idoler, i Tornedalen lär den ena halvan av befolkningen haft Lars Levi Laestadius på husaltaren, den andra Josef Stalin. Sedan förbrödrades man i bastun i alla fall. Ungefär som Don Camillo och Peppone i Italien...

    SvaraRadera
  19. Hej igen Thorsten.Enligt vissa "källor"så förekom det(för i tiden) att vissa laestadianer hade BÅDE Stalin och Lars Levi Laestadius på husaltaren./Petter

    SvaraRadera
  20. Thorsten Schütte2011-07-01 20:54

    Varför blir jag inte förvånad...

    SvaraRadera