fredag 1 juli 2011

Vänster-Mona har bara ett öga.


Mona Sahlin, numera i Expos styrelse,deltog igår på Peace & Love-festivalen, i en debatt, ”Vill du också ha ett folkmord såsom i Syrien?”, var frågan.
Mona Sahlin:
- Grunden för ett folkmord är när nyinflyttade säger vi och dom, och har ett stort förakt för ursprungsbefolkningen i nya landet, samt den jämlikhet och de lagar som råder, men även bristen på civilkurage. Om vi inte vågar ha mer civilkurage att ingripa mot extremism, så kan vi inom en tioårsperiod ha ett mycket fundamentalistiskt religiöst parti i vårt parlament som skulle kunna påverka Sveriges utveckling mot ett folkmord. Sverige skulle bli mycket trängre och mycket farligare att leva i framför allt för kristna.


Så sa hon förstås inte.
Men tvärtom, vilket absurt nog är fullkomligt tillåtet och korrekt.
Mona Sahlin har bara ett öga.
Och det är hon blind på.

Dala Demokraten, här kan du läsa vad Mona Sahlin egentligen sa.

11 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-07-01 11:12

    Om vi inte vågar ha mer civilkurage att ingripa mot extremism, så kan vi inom en tioårsperiod ha ett mycket fundamentalistiskt religiöst parti i vårt parlament som skulle kunna påverka "Sveriges utveckling mot ett folkmord. Sverige skulle bli mycket trängre och mycket farligare att leva i framför allt för kristna." - Folkmord har alltid begåtts av en majoritet mot en minoritet (judar, tutsi) eller av den grupp som klart har det militära övertaget (Srebrenica). Inte i Dina vildaste drömmar kan väl militanta islamister bli en majoritet i Sverige eller styra över polis och militär om tio år?

    SvaraRadera
  2. Thorsten:
    Med den utveckling som skett under senaste 30-40 åren i landet,är detta inte längre en utopi!Sverige har sjunkit ner till en anarki under senaste 10 åren,och förfallet fortsätter dagligen.Likaså blir din nämnda "majoritet" för varje dag allt mindre.Med en Riksdag som beslutat att fortsätta vägen mot landets undergång,är Carinas inlägg av högt värde.Förhoppningsvis kan det väcka några till eftertanke.

    SvaraRadera
  3. Mitt inlägg visar genom att byta ut Sahlins ord, vilken ohygglig hat- och hotbild maktetablissemanget hetsar folket med. Inför ett demoniserad låtsasfiend.
    Och folket märker inte hur utstuderat indoktrinerade ni/de blir, det är klassiskt.

    Mina mardrömmar är inte så vilda, Thorsten, med den hastighet på förskjutningen av våra demokratiska rättigheter de sista tio åren, så tror jag inte du ska vara så trygg, tillitsfull och säker.
    Skrattar bäst som skrattar sist.

    SvaraRadera
  4. I de demokratiska rättigheterna ingår bl a religionsfrihet. Vill man inskränka den för somliga medborgare, inskränker man demokratin.

    I mina ögon är det inte den sk "sjuklövern" som SD ständigt snackar om, som vill införa sådana inskränkningar, utan just SD, ND, Svenska motståndsrörelsen m fl organisationer.

    Jag har väldigt svårt för allt prat om "svenskfientlighet" och "islamisering". Det är ren skräckpropaganda, som underblåser en oro för det okända.

    Jag kommer härmed ut som demokrat och antirasist.

    Står ni inte ut med det, får jag tacka för mig hädanefter.

    Och nej, jag är inte en vänsterextremist och har aldrig varit, så försök inte hoppa på mig med sådana argument.

    Solig sommar

    /Öbon

    SvaraRadera
  5. Thorsten Schütte2011-07-01 14:07

    Bra rutet, Öbon! Jag har stor repsekt för oron om invandringens avigsidor som luftas i dessa spalter, men jag är helt främmande inför belägringsmentaliteten och domedagsstämningen inför denna fråga som har fått proportioner den inte förtjänar. Jag vidhåller att på kort sikt är ekonomisk kollaps i världsekonomin p g a många länders överskuldsättning och på längre sikt ekologisk kollaps för denna planet de allt överskuggande problemen!

    SvaraRadera
  6. Öbon:
    Säger till dig,som jag vid något tillfälle sagt till Thorsten,ge inte upp.Även om jag troligen liksom du,sedan länge upptäckt att vi inte kan omvända varandra,kan vi föra en diskussion kring århundrades största katastrof.Den enorma massinvandringen till de Nordiska länderna,av andra religioner och kulturer.

    Likaledes en skön sommar !

    SvaraRadera
  7. ha ha..men Mona Muslim såg iallafall till att SD kom in i Riksdagen, och DET är vi tacksamma för.
    Men nu är vi där och folket får se att det var i grevens tid, sen är det upp till dem att rösta efter förstånd!

    Äntligen sommar!

    SvaraRadera
  8. Det är alltid samma sak, toleransen är som lägst hos de som kallar sig antirasister.
    Har haft kära läsare här förut som tackat för sig för att under denna bloggs höga tak tillåts ventilering av alla åsikter.
    Det är symptomatiskt.

    SvaraRadera
  9. Thorsten Schütte2011-07-01 22:04

    Intoleransen på båda sidor i en konflikt hänför sig till främst två fenomen:
    1) Överskattning av just den konfliktens betydelse jämfört med alla andras
    2) Brist på humor.
    I båda fall tar man sig själv på för stort allvar. Därför min fallenhet för Österrikarens "Läget är hopplöst, men inte allvarligt" jämfört med Tyskens "Läget är allvarligt, men inte hopplöst"
    Historiens stora despoter och diktatorer har alla visat brist på humor.

    SvaraRadera
  10. Det är verkligen allvarligt med brist på humor.
    Det är verkligen allvarligt med brist på tolerans och åsiktsfrihet.

    SvaraRadera
  11. Måste återkomma för en sekund (och, ja, jag kommer titta in och kommentera fler gånger, jag var väldigt arg igår när jag skrev föregående kommentar och nu ångrar jag orden "tacka för mig").

    Naturligtvis anser jag inte att jag är intolerant, hade jag varit det, hade jag aldrig varit en så trogen läsare och kommentator här.

    Men när jag inte delar din åsikt, Carina-Fina, och det händer ganska ofta, vill jag tala om det. Eller gäller åsiktsfriheten bara vissa?

    /Öbon, som ska fortsätta städa huset inför systerbesök

    SvaraRadera