lördag 30 juli 2011

Breiviks obegripligt fatala miss.



Breivik verkar vara en kontrollerande typ, musik, kläder, manifest, krav, uniformer och gu´vet allt. Man inbillar sig att denne avrättningsman i nio år maniskt planerat ett bestialiskt attentat mot oskyldiga in i minsta, minsta detalj.

Och så har han totalt missat en sak.
De andra bestialiska medfångarna.

GP Dagen DN sydsvenskan

10 kommentarer:

  1. Det är nog bara ett spel för galleriet av fångarna för att verka lite medmänskliga. När Breivik väl är i finkan kommer dom säkert tillbe honom som en gud.

    Vi vet ju hur det ser ut här i Sverige, med Flink, Malexandermördarna mfl. Inte har nån hämnats på dom som mördat oskyldiga inte, snarare tvärtom att dom blir andra fångars idoler.

    Varför skulle en mördare vilja hämnas på en annan mördare, dom är lika patetiska allihop.

    SvaraRadera
  2. Har du rätt? My God! Nånstans inuti mig inbillade jag mig att tom internerna skull vämjas över denna massavrättning på oskyldiga.
    Men. Om det är mycket araber som tillber islam i finkan?

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2011-07-31 19:23

    Men. Om det är mycket araber som tillber islam i finkan? - Nu får Du väl ta och ge Dig, Carina. de islam- och invandringskritiska klagar att nu få bära hundhuvudet för ABBs illdåd, en spegelbild av projektionen islamistiska terrordåd på vanliga muslimer. I båda fall till 99% fel och 1 % rätt. Den här procenten hänför sig till ett språkbruk som förråar och legitimerar. Man kan ha mycket skarpa åsikter i sak, men ändå vinnlägga sig om ett korrekt språkbruk. Vi alla har ett ansvar att städa upp i blogg- och tidningskommentarernas undervegetation!

    SvaraRadera
  4. Ge mig? Hurså?
    Om en mördare är kritisk mot islam - skulle du då inte se det som en möjlighet att ilamister i fängelset skulle kunna tänkas vilja hämnas på honom? Förråar?
    Vi har alla ett ansvar att inte agera domare över yttrandefriheten.
    Och för att inte kissnödigt domdera och larma för att alla andra inte vill stoppa huvudet i den sand där man själv har begravt sitt.

    SvaraRadera
  5. Thorsten Schütte2011-07-31 21:16

    Fångvården är varken döv eller blind. De kommer att placera ABB på rätt sätt, det vet att de och ABB har ögonen på sig.

    SvaraRadera
  6. Du missade min fråga, som var ett svar på din kommentar.
    - Om en mördare är hatisk, mordisk, kritisk mot islam - skulle du då inte se det som en möjlighet att ilamister i fängelset skulle kunna tänkas vilja hämnas på honom?

    SvaraRadera
  7. Thorsten Schütte2011-07-31 22:22

    Naturligtvis, men därför kommer de knappast att placeras tillsammans!

    SvaraRadera
  8. Så, då finns det alltså en berättigad oro i min kommentar.

    SvaraRadera
  9. Den oro som fick dig att utropa att jag får ge mig nu!

    Att de knappast kommer att placeras tillsammans, är ju en åtgärd för att förebygga det som jag i ärlighetens namn förutser med inlägget.

    SvaraRadera
  10. Tror bäste Thorsten var lite för snabb på tangenterna där....detta illdåd som den blonde,blåögde etniske norrman(kan inte upprepas nog tydligen;) sätter uppenbart även många normalt sansade människor i gungning...eller är det mediadrevet som påverkar folk?
    Mao även i fängelserna är det segregerat, great!
    /HellBoy

    SvaraRadera