lördag 30 juli 2011

Berömvärd lektor - rasist by association


Lektor Dordi Skuggevik Tande skriver att vi måste se det obegripliga attentatet mot Arbeiderpartiet, i relation med utvecklingen av Islam i Norge. Hon anser att vi inte vill se att unga människor i vår kultur står upp mot islamiseringen, och att de känner sorg och förtvivlan för att vår kultur har tagits ifrån dem.


-Ahhhhhhh, vilken befrielse att höra en modig kvinna kalla spaden för spade.
Dessutom, finns det någon nu levande person som kan påstå att hon inte har rätt?

Men, men, men, men, vänta, vänta nu, nu hör jag kackel,schhhh, nu kommer dom, de malliga, flockande och sprättiga hönsen - ka-ka-kack-ka:

Skuggevik Tande har tidigare fått Kleivaprisen, som ges till någon som oavlönat gör en insats för kulturen, av Surnadal kommune.
Och nu, NU, kommer det:

Ordförande i Surnadal diskuterar nu om de ska ta priset ifrån Skuggevik Tande, och meddelar samtidigt att de givetvis, självklart och naturligtvis, ingen i hela världen må tro nåt annat, tar mycket, stort och starkt avstånd från Skuggevik Tandes artikel, där "hon visar förståelse för terrorangreppen".

Jamen ta tillbaka ert fåniga skitpris, slit av henne kläderna också, spotta på henne, och hoppa sen på hennes huvud- så mår ni kanske bättre sen, herr ordförande.

Ursäkta en rak fråga; VAR DET NÅN MER ÄN BYFÅNARNA I SURNADAL, SOM HÖRDE LEKTORN VISA FÖRSTÅELSE FÖR DETTA ELLER NÅT ANNAT VIDRIGT TERRODÅD????????

AP

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar