söndag 19 juni 2011

Vilka är bloggfenomenet Kissies en miljon läsare?


Natalia Kazmierska, aftonbladet undrar:
-"Men hur vet vi att det är just unga tonårstjejer som kollar Kissies blogg? Med tanke på hennes förkärlek för överdimensionerade sillisar skulle bloggen lika gärna kunna fylla den funktion som Slitz och andra herrblaskor hade för tio år sedan. Det skulle inte förvåna mig ett dugg om Kissie har blivit den nya gubbmagneten."

Undrar så varför en habil journalist som Kazmierska bryr sig.
Unga naiva flickor eller runkande gubbs?

I just couldn´t care less.

Expressen

14 kommentarer:

  1. Till din bild kan man bara uttrycka ,hu så hemsk den missbildade kvinnan ser ut....Dina teorier om "gubbarna" tror jag saknar verklighet i detta fall !Möjligen de med sjuka gener,som du ovan kommenterat kan man föreställa sig.

    SvaraRadera
  2. Det var Kazmierzka som tror att det är gubbar. Men jag skulle aldrig vilja förolämpa det manliga könet så generellt.
    Bara StraussKahn, Weiner, Clinton, och några till som bevisligen tänker med fel kroppsdel.

    SvaraRadera
  3. Drygt att alltid hacka på män sådär. Och om de faktiskt runkade till picsen, big deal? Hon är ju way över byxmyndighet i vilket fall.

    Nej, snarare borde väl hon få skapa tråkig mainstream kultur som alla andra med den läggningen.

    SvaraRadera
  4. Som jag skrev ovan i kommentaren så vill jag verkligen inte hacka på alla män, jag älskar ju er.
    Mitt inlägg handlar om att även om jag är avis på Kissies en miljon läsare, så är jag inte speciellt nyfiken på om det är beundrarinnor, eller beundrare.

    SvaraRadera
  5. Andreas:
    Kanske ett av de fall som Carina under annan rubrik kallade forna dagars "femfemmor"..Om så är fallet finns ju dessa kvar även i nytid...
    Betr.din anspelning av "vår" kultur,speglar det en skrämmande utveckling...Tänker på den fjånan som spelade över på Västerbron,el.den som aggerade på T-banan...Är sådant konst och kultur år 2010/11,så förbarma oss.Speciellt när man lär ut det hela på Konsthögskola !!

    SvaraRadera
  6. Konstighögskolan, menar du`, Lars?

    SvaraRadera
  7. Hon har väldigt vackra revben....
    //johnhenry2

    SvaraRadera
  8. Får säga att jag lider med Kissie. Och nej, jag är inte sarkastisk alls. Helt uppenbart lider hon av anorexia. Det är bara att scrolla typ ett år tillbaka i tiden på hennes blogg för att se förvandlingen.

    Och ja, det händer att jag brukar kika in på hennes blogg och PAOW m.fl. Om det gör mig till "runkgubbe" i vissas ögon, fine ;-) Men det är en fascinerande/skrämmande verklighet dessa bloggerskor försöker leva i/upp till, vilket får mig att känna som om vi lever i olika universum. Mycket går ut på att bli känd istället för erkänd.

    /Plutten

    SvaraRadera
  9. Thorsten Schütte2011-06-19 19:10

    Det finns inget mera avtändande än att räkna revben och bli påmind om journalfilmerna när koncentrationslägren befriades...

    SvaraRadera
  10. Men i detta exempel (bilden) är det inte enbart fettvävnader som försvunnit..Läste i en av "Blaskorna" där hon uttalat sig p.g.a sin försvunna figur.Anledningen skulle vara att hon med nuvarande "kropp",skulle kunna köpa kläder avsedda för barn ! Personligen har jag tack o.lov aldrig sett ett så missbildat barn.Därför frågar jag liksom Christina Scholin gjorde kring änglar.."Finns dom"?

    SvaraRadera
  11. Plutten vad du kallas när du läser Kissie beror förmodligen på vad du gör när du är där. Jag tycker det är positivt att vara nyfiken på det mesta i omvärlden, själv har jag dock inte blivit så nyfiken ännu. Men liksom du så blir jag rädd när jag ser flickebarnet. Jag skulle gärna förmedla till henne att hon dög mycket bra som hon var.

    SvaraRadera
  12. Finns hon i verkligheten?

    /Öbon

    SvaraRadera
  13. Du bryr dig tillräckligt för att kommentera det, då bryr du dig en hel del om vad Natalia säger.

    SvaraRadera
  14. Hon är ju super snygg ju, www.antonianoaksson.se

    SvaraRadera