söndag 19 juni 2011

Kors i taket. Magnus Jacobsson, KD, visar prov på intelligens och demokratiskt tänkande.


”Förhandla öppet med SD”
-Dags att sluta tramsa. Partierna bör förhandla med SD som man gör med alla andra, skriver Magnus Jacobsson, kommunalråd i Uddevalla i SvD.

När det är som mörkast och dystrast i Sverige, när våra politiker uppträder som en simpel dokusåpamobb med primitiva utfrysningsmetoder, då hittar jag en liten, liten gnista av hopp i KD. Bättre sent än aldrig, att byta ställningstagande till något klokare ger respekt.
Och nån måste ju våga.
När vi har en statsminister som sprider antidemokratiska teser som:
"-Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer."
Och är så uppfylld av sin pompösa självgodhet att han inte märker att han själv, statsministern, är den svulstigaste vurmaren av vi och dom-tänkandet, i förhållade till Sveriges fjärde största parti.

Reinfeldt drar med sig hela Alliansen i raset, nån normalisering av Sveriges Riksdag är inte möjlig med en ledare av så dubiös karaktär.
Ett svenskfientligt samhälle som global socialbyrå, har fått trogna borgarväljare att vilset se sig om efter ett nytt parti att lita på. Ett parti som inte vill trä medeltida tvingande och jämlikhetsföraktande kulturlivsstilar över huvudet på oss, och som inte har EUs lägsta a-kassa, svältpensioner, massarbetslöshet, massbidragssamhälle, anarkistisk brottslighet och dödligt sjuka i fas tre-jobb.

Jag slutar med att citera Jimmie Åkesson, SD, down to earth: "Vi skall inte ta emot fler invandrare än vad vi klarar av att ta hand om".



SvD
Expressen KI

5 kommentarer:

  1. Carina:
    Måste enbart buga och ge ett erkännande för dina kommentarer kring Magnus Jacobsson(KD) inlägg,och den sjuka politiska miljö vi tvingas leva under... Kan bara instämma med en stor del av landets väljare,en sådan statsminister har ingen gjort sig förtjänt av ! Naturligtvis skadar han hela "alliansen",och dessutom riskerar vi på sikt få en ny socialistisk styrd
    ledare,som i sin iver sänker landet allt djupare.Typ Reepalu`s Malmö....

    SvaraRadera
  2. Reepalu och Reinfeldt.
    Vilka skojare.

    Bra att KD börjar först vartåt det barkar, Sent omsider, Lars, somliga är verkligen slow starters.

    SvaraRadera
  3. Betr:"Vilka skojare" Det uppseendeväckande är ju att dessa två,som politiskt skulle utgöra motsatta poler,arbetar gemensamt för samma sak.
    Nämnligen att ruinera landet Sverige...Men att KD har nyktrat till,har jag kännt i mitt högra öra ,sedan en tid tillbaka..Tror detta har att göra med rädslan,liksom Centern löpa risk stå utanför efter 2014...

    SvaraRadera
  4. Jo, du, Lars, dom är bara duktigast på att lägga örat mot marken, KD.

    SvaraRadera
  5. Thorsten Schütte2011-06-20 10:54

    lägga örat mot marken - men, är det inte så att lägag örat till marken och lyssna till vad väljaren vill - det är demokratins väsen?

    SvaraRadera