måndag 13 juni 2011

Per Gudmundson är värd sin vikt i guld.


I Per Gudmundsons krönika om vårt tvådelade land:
-För utomeuropeiskt födda kvinnor är sysselsättningsgraden i Sverige 48,7 procent. Mindre än varannan sysselsatt, alltså. AF konstaterar att ”många av de utrikes födda kvinnorna står helt utanför arbetsmarknaden, och alltså inte heller söker arbete”.

Per Gudmundson,Per Gudmundson, Per Gudmundson, om Sverige överlever det dödsdömda tillstånd det befinner sig i nu, så är det tack vare personer som Per Gudmundson i Svd! Han har ögat, blicken, klokheten, förmågan till självklara och genomtänkta analyser, och modet att framföra synpunkterna på ett oprovocerande och för alla begripligt sätt. Det går inte att missta sig - Per Gudmundson vill vårt land väl.
Inte en enda politiker i Sverige förmedlar just detta till mig.

Och det här stör mig så fruktansvärt. Vi har ministrar som med from och stursk min inte tillåter ifrågasättande om invandringen - rasistkortet dyker upp snabbare än blixten.
Ullenhag, Reinfeldt, Borg &co trivs i den där rollen under glorian, och anser sig därför aldrig behöva nedlåta sig att svara på frågor om den här typen av megaintegrationsproblem.
Under tiden krossas och torpederas invånarnas möjligheter till ett jämlikt liv i demokrati och frihet. Sverige är världsmästare på att invitera folk till passivitet och utanförskap.

DN

1 kommentar:

  1. Så sant som det är sagt Carina!
    Sverige har minst sagt blivit ett kufiskt land där man gör allt för att dölja fakta om invandringens ekonomiska baksida.
    Precis som i sagan om Kejsarens nya kläder talas det aldrig om något negativt i invandringssammanhang. Och precis som strutsen stoppar man huvudet i sanden och låtsas att alla sanningar inte finns.
    Jag brukar ibland begrunda det faktum att 95 % av våra nysvenskar saknar identitetshandlingar!
    (Man kan alltså söka asyl flera gånger under olika namn och håva in mångfaldiga försörjningsstöd?!)
    En liten tröst i detta sammanhang är att det i praktiken kanske inte finns fullt så många invandrare som statistiken säger. Det senaste försöket med folkbokföring (folkräkning?)genom att lägga till lägenhetsnummer till folkbokföringsadressen saknar alltjämt många svar… Men det förstås, vi kommer aldrig att få veta att det saknas just en majoritet av uppgiftslämnare från våra ”mångkulturs områden.”
    Hälsningar
    Arga tanten

    SvaraRadera