fredag 17 juni 2011

Oanständigt, oansvarigt och diktatoriskt Reinfeldt.


"SD ökar och är nu fjärde största parti i Sverige."

Låt mig klargöra, de som idag röstar på SD gör det på deras sakfrågor när det gäller invandring och integration. All skrämselpropaganda från vänsterkanten, och aftonbladssvamlet om rasism, fientlighet och nazism, det var dåtid - längesen, och har naturligtvis inget med dagens SD att göra.
Nu är nu.

Och i demokratin Sverige vägrar de två största partierna att nånsin någon gång ta i Sveriges fjärde största parti, SD, med tång.

Googlar på diktator; en person som utövar full och oinskränkt auktoritet över en stat och dess invånare. I normalt språkbruk avses med begreppet diktator den statsledare som inte tillåter opposition. Etymologiskt sett är en diktator en person som dikterar sina beslut, utan att efterfråga de underlydandes samförstånd.
Dvs statsministern Reinfeldt.

Svd Ekonominyheterna Östran


DN

9 kommentarer:

  1. Carina:
    Kunde inte själv ha uttryckt det bättre !!! Den svenska modellen av "demokrati"...

    SvaraRadera
  2. Åkesson et al gick med i BSS/SD när det var uttalat nazistiskt. Vad var det de såg och som de drogs till?
    Om igen anklagas SD:s topp för toppstyrning, se här:
    http://expo.se/2011/hard-intern-kritik-mot-sd-ledningen_4142.html

    Det är inte ett demokratiskt sätt att arbeta på, med nepotism mm

    SvaraRadera
  3. Nils G

    Den som är utan skuld kan kasta första stenen...

    SD har en del svagheter men dom har de facto vad gäller invandringen och multi kulti... SD står för en invandringspolitik som Storbritannien, Frankrike, Danmark, Tyskland mfl länder har...

    Idag får man inte diskutera vad invandringen kostar i form av gruppvåldtäkter, organiserad brottslighet, bidragsfusk mm... Det är unket i Sverige...

    SvaraRadera
  4. Anonym:
    Kanske för att man smittats av den glödande svenska "demokratin" !!!! F.ö har jag aldrig förstått varför man missbrukar ordet "nazism" i Sverige.Knappast några av landets invånare,vet eller känner till vad detta innebar !!!!Men som allting förändras också vårt språkbruk,till det sämre.Kanske 60-talets skolreform,som bär skulden ????

    SvaraRadera
  5. Det finns anledning att ifrågasätta hur ansvarstagande SD egentligen är. Ena dagen presenterar man sin nya strategi, en inbjudan till samsynsbudget med oppositionen. Nästa dag twittrar Jimmie Åkesson en inbjudan till samtal med regeringen. Ena dagen framställer sig Sverigedemokraterna som oppositionens potentiella stödtrupper medan man i själva verket i de flesta fall röstar på Alliansens förslag. Ena dagen vill man ha samarbete. Andra dagen talar man om riksdagspolitiker som extremister och svenskfientliga. I stället är SD extremistiska, med en människosyn som hämtad från 30-talet.

    Vad vill egentligen SD? Ingen vet. Vilka frågor är man beredda att tumma på i ett eventuellt samtal med någon av parterna?
    Sverigedemokraterna spelar ett cyniskt spel i syfte att få uppmärksamhet, med risk att driva Sverige mot nyval i ekonomiskt osäkra tider. Hur ansvarsfullt är det?

    SvaraRadera
  6. Anonym (14:23)
    I Sverige fungerar "demokratin" på så sätt,att varje parti som går till val,presenterar sitt valprogram.Om du önskar veta SD´s mål,skall du skaffa det 99-punktsprogram,som publicerades inför senaste valet...Om sedan "alliansen" eller "de övriga",SD utgår alltid från sitt eget program när beslut tages i utskotten el. Riksdagen.Hade 7-klövern gjort likaledes,fanns ingen orsak att kasta okvädesord !!! Men istället sker "Judasaktioner",i stil med MP´s överenskommelse med Högern...Men att MP sviker sina egna och de utlovade vallöften,kan ju knappast SD lastas för.Tror allt för många i Sverige,läser vår ensidiga vänsterpress och deras hetspropaganda mot en obekväm motståndare.Alt.man är födda enögda i tron,att alla förutom de själva är rasister,eller än värre.
    I praktiken är det ju så,att SD visat sig vara det enda Sverigevänliga i Riksdagen. !!!Att man skulle driva "cyniska spel",måste du försöka att klargöra för mig,gärna med något exempel.Till slut har du helt fel i dina förmodade drömmar,att"SD skule driva" till nyval...Vem skulle tjäna på ett sådant ???
    7-klövern skulle finnas kvar i majoritet och fortsätta sina teaterföreställningar,med de gamla aktörerna !!!!! Hoppas att mina försök till undervisning i samhällskunskap,hjälper dig en bit på vägen.Lycka till i din egna framtida fortbildning !!!!

    SvaraRadera
  7. Thorsten Schütte2011-06-17 15:13

    Lars, inflation i ???? och !!!! förtar verkan av Dina inlägg.

    SvaraRadera
  8. Thorsten:
    Tack magistern skall bättra mig.....

    SvaraRadera
  9. Thorsten Schütte2011-06-17 16:02

    Det sparsmakade lönar sig i längden, då kan man några enstaka gång göra avsteg och verkligen få uppmärksamhet!
    Men det finns något som är ännu värre än många utropstecken: När man skriver med stora bokstäver. Text med storbokstäver är enastående svårt att läsa, hjärnan måste ta in den bokstav för bokstav. Med små bokstäver däremot känns vanliga ord redan igen på "landskapet" av bokstäver som sticker ut nertill (som y) och upptill (som h).

    SvaraRadera