måndag 27 juni 2011

Miljöskadad?


En anställd på häktet i min älskade barndomsstad, Ystad, kletade avföring och kissade på toalettens väggar, i samband med omorganisationen av personalen. En toalettborste hade dränkts in med avföring och väggarna var nedkissade, varefter toalettdörren lämnats öppen för alla att beskåda förödelsen.
Ställföreträdanden kriminalvårdschef tycker att det inträffade är tråkigt. Ledningen och personalen haft möte där alla varit överens om att det inträffade inte är okej.

Kan man ha personal inom kriminalvården som beter sig på det här sättet?
– Det kan man alltid fundera på. Vi har ingen större förhoppning om att få veta vem det var som gjorde det, det är inte sannolikt att någon träder fram nu.

DNA-test???????

SVT

6 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-06-28 10:12

    Det kallas för regredering till den anala fasen (Sigmund Freud)!

    SvaraRadera
  2. Drabbar det slentrianmässigt?

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2011-06-28 10:50

    Nej, men är en inte helt ovanligt reträtt om man helt tappar kontrollen över situationen. Gissningsvis mår hela arbetsplatsen inte särklit bra och att personen i fråga har ballat ur är ett allvarligt varningstecken!

    SvaraRadera
  4. Ja, det må jag säga. Nog var vi nertryckta som gamla cigarettfimpar på SAS, men tanken slog nog ingen av oss att vi skulle protestera på detta sätt.

    SvaraRadera
  5. Thorsten Schütte2011-06-28 12:53

    Ja, det finns bättre sätt att protestera. Hörde om städerskor som blev uppsagda hos ett företag i Belgien. Någon av dem kom ihog att datorer är känsliga för damm, så de tömde dammsugarpåsarna i datorcentralens luftintag. Diskkrasch! Hämnden är ljuv!

    SvaraRadera
  6. Tur att de snabbt samlades till möte där det bestämdes att det inte var okej att göra så. Vem vet vad som annars kunde ha hänt om de inte sagt ifrån!?

    SvaraRadera