måndag 27 juni 2011

USAs nya fix star Michele Bachmann


Republikanen Michele Bachmann ställer upp i valet 2012, men säger att president Obama inte ska ta det "personligt" "han har bara fel politik för Amerika"
Förutom att den 55åriga kongressmedlemmen från Minnesota lovar att minska utgifterna, minska antalet regeringsmedlemmar och sänka president Obamas sjukförsäkring, försöker också Bachman locka teaparty-rörelsen med enkel populism, tillsammans ska de ge Amerika "rätt" politik.
Bachman säger sig också älska naturen, frisk luft och rent vatten.
Och får sin entusiastiska lyssnarskara att jubla när hon avslöjar att vi behöver mer närhet, mer familjeband och mera kärlek mellan oss.

Hon lär va en jäkel på att dra fram vita kaniner ur chapeau-claqueen också.....

DN

Svd GP VT

3 kommentarer:

  1. Med rätt ursprung vid födseln,har man alla möjligheter i USA.Även det omöjliga är möjligt.Tänker på alla de s.k. "diskarna" som blivit multimiljonärer.Tydligen har denna Bachmann,dessa medfödda gåvor av namnet att döma.

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2011-06-27 12:42

    Det blir spännande när Palin och en Palinkopia ska göra upp om kandidaturen för presidentvalet. Med en uttalad högerkandidat torde faktikt Obamans chanser att bli återvald vara större än mmed en mera moderat dito.

    SvaraRadera
  3. Det enda Bachmann kan bidra med är att den som till sist blir republikanernas kandidat eventuellt måste hålla sig på god fot med även de mest rabiata av de religiösa rasisterna. Som om det vore någon nyhet. Hon är ingen kadidat per se.

    SvaraRadera