söndag 12 juni 2011

Idag är det pingstdagen, and you are in for a real treat!


Brännmärkt för radion då.
Men här måste lyssnas på frivoliteter från långt innan svenska synden upptäcktes.
Häng på och njut, vassego!!!!

5 kommentarer:

  1. Och i dag Måndag,firar man Annandag pingst i alla ICKE socialistiska länder... över hela Europa.Inte i Sverige,men har kanske med landets nya religion -islam-att göra !!!!

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2011-06-13 09:25

    Nejnejnej, Lars, det har inget med islam att göra. Det var vår korkade Riksdag som, med undantag från MPs ledamöter och någon enstaka folkpartist, röstade på enmansutredaren Anita Gradins förslag att byta ut den pålitliga långhelgsskaparen Pingstmåndag mot veckodagshoppjerkan Nationaldagen den 6/6, som känns påklistrad. Jag vidhåller mitt förslag: Återställ Pingstmåndagen som helg, som i resterande Europa, och deklarera Midsommardagen vara Sveriges Nationaldag!

    SvaraRadera
  3. I Sverige får man stressa på med hänryckningen om man ska hinna med....

    SvaraRadera
  4. Carina:
    Att vi som tidigare levt utanför Sveriges civiliserade gränser,känner en avsaknad och tomhet av stympningen,kanske socialisterna med Anita Gradin har föga förståelse för.Det är ju trots allt en av de stora religösa högtiderna.
    Pingsten liksom Midsommar,har väl för oss "äldre",alltid varit en årets höjdpunkt i detta nordliga land !!!

    SvaraRadera
  5. Thorsten Schütte2011-06-13 10:01

    Lars, det var inte socialisterna, det var alla utom MP, alltså t o m KD, som röstade på skiten! Och jag håller helt med om att Pingst är en viktig helg i kyrkans år!

    SvaraRadera