söndag 19 juni 2011

I Fredrik Reinfeldts Sverige är vi alla losers.


Några börjat inse att det är omöjligt att besinningslöst massinvitera fattigdom på skattebetalarnas bekostnad.
Några smartheads har börjat räkna ut att ekvationen inte går ihop på slutet.


HD skriver: Sedan fyra år bor Shqipe och hennes fyra barn i mammas Landskrona.
Men trots att barnen börjat skola och förskola vill Arbetsförmedlingen tvinga henne att flytta till Ängelholm.

Det är en följd av allt tuffare krav på hyresgästerna i Landskrona, där hon bott det senaste året i andra hand i en tvårummare. Men tvårummaren är trång, och innehavaren vill snart ha tillbaka lägenheten.
Arbetsförmedlingen – där Shqipe är inskriven som nyanländ invandrare – har kommit med en möjlig lösning: Ängelholm, bara några få mil därifrån.
— De sa bara att det finns fina lägenheter för socialbidragstagare i Ängelholm, men inte i Landskrona. Jag sa från början att jag vill bo kvar här. Jag känner ingen i Ängelholm, säger Shqipe.
Undrar om hon kände nån i Sverige när hon flydde hit.

När Reinfeldt och Alliansen bedrägligt lurat hit folk med guld och gröna skogar blir det som en kalldusch att det helt plötsligt ställs krav på att arbeta, betala för sig och försörja sig.

Gud, vad makthavarna har lurat alla människor, gamla och nya, i vårt land.

2 kommentarer:

  1. Lögner och löften har korta ben...Nu börjar det brännas för 7-klövern lite varstans,i landet som lovar guld och rikliga bidrag.För Landskrona har det nu tydligen blivit nog,och man försöker att med alla medel minska antalet "nysvenskar".Förutom att man söker packa på grannkommunerna mångkulturen,har man beslutat att en stort antal gamla hus på "öster" skall rivas.Varför,jo här flyttar det in bl.a sådana grupper man inte ens i Landskrona vill ha....Ja som bekant skall syndaren sent vakna,men hur man nu vänder sig har man ändan bak....Låt vara att det var socialisterna som från början bjöd in till kalas,notan får i dag alla dela på....F.ö hur uppfattar Reinfeldt sina partikamrater i söder, som tar sig sådana nya friheter,som tvångsomflyttning innebär ?

    SvaraRadera
  2. Det är som med fisket.
    Oj! Nu är havet tomt på fiskar, helt utfiskat. Vaaaaaad gör vi nu?

    Nu börjar Maud snacka om indraget vårdnadsbidrag för invandrarkvinnor, Landskrona har uppenbarligen fått nog, och i Egypten bränner muslimerna kyrkor och utrotar kristna.
    Jag kommer dessvärre inte att glädjas över att säga "vad var det jag sa!"
    Reinfeldt kommer att gå till historien som den som ruinerade det svenska samhället och dränerade landet på lojalitet, välfärd och godhetskänsla.

    SvaraRadera