onsdag 15 juni 2011

Bon jour Paris, fortfarande intresserade av sommar-OS 2012???


Det är ett stort biljettintresse för London-OS 2012, tidigare i veckan fick över 800 000 sportintresserade världen över avslag på sina ansökningar
Men Libyens diktator Muammar Gaddafi, har fått tilgång till biljetter han, närmare 1000 stycken, som kan disponeras fritt av Gaddafis äldsta son, Muhammad Gaddafi, som är ledare för landets olympiska kommité.

Arrangörerna (LOGOC) är skyldiga att dela ut biljetter till de 205 olympiska medlemsländerna, oavsett diplomatiska eller politiska hänsyn.
De måst därför överse med det blodiga kriget och brotten mot de mänskliga rättigheterna som har pågått i Libyen seden i våras.
För - "OS måste stå över politiken."

Nu fruktas en diplomatisk kris och en kupp mot de över 120 statsöverhuvud som väntas till den internationella invigningen. Den brittiska regeringen har sökt råd om hur de skulle kunna hindra Gaddafi och hans familj att komma till London. Men situationen är svårlöst.


Det här kommer onekligen att göra skyttetävlingarna betydligt mer intressanta,
men varför i all världen inte skicka in säkerhetspolisen direkt när Gaddafis anländer till Heathrow, och skicka alla direkt i finkan, utan att passera GÅ.
Problemet löst.
Förresten - på samma gång kan dom ju passa på och ta Zimbabwes och Myanmars mördarregimer också.
Många spyflugor på samma smäll.

4 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-06-15 22:22

    Under ett år hinner mycket vatten rinner i Themsen under Londons broar. Ghadaffi klarar sig nog inte så länge...

    SvaraRadera
  2. Fenomenet som sådant lär dock tyvärr inte vara unikt för just detta OS, och denna mördare....

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2011-06-16 08:52

    Nej, sannerligen inte. Har aldrig haft någa höga tankar om OS precis, värst var det när den spanske faschisten Samaranche var ordförande i IOK...

    SvaraRadera
  4. Ulf Hjertén2011-06-16 10:56

    Kan något gott komma från OS-gudarna? Liksom från FIFA-gudarna. Världens idrottsutövare och idrottsintresserade är exploaterade av girighetens fula trynen. Vi sitter där generade med "Svarte Petter".

    SvaraRadera