fredag 10 juni 2011

Attefall, Dagens Svenska Modiga Superhjälte!



-"Stopp för skolavslutningar i kyrkan är bara början - Sverige är på väg att förlamas av religiös beröringsskräck, låt skolbarnen självklart fira sommaren i kyrkan", skriver Stefan Attefall KD.

HURRA, HURRA, HURRA, HURRA!!

När det politiskt skenheliga etablissemanget hukar under korrekthetsfjäsket, krävs det mod att som Attefall här, stå upp för det majoriteten av folket tycker.
KD kan ha hittat vägen till mer väljarstöd nästa val.
Mina gratulationer!


Expressen Skanskan

4 kommentarer:

  1. Hurra?
    För denne genomfalske islamkramare?

    SvaraRadera
  2. One small step for mankind...

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2011-06-12 20:55

    Det är just denna belägringsmentalitet, som utmålar alla inom "sjuklövern" som islamkramare och likande tillmälen, som jag har så svårt med hos många SD närstående. Tillvaron är ingen jättestor konspiration, den är en ibland salig, ibland osalig röra av högt och lågt med en brokig skara människor som de flesta delar en del uppfattningar med mig, en del inte. Slappna av!

    SvaraRadera
  4. "Riksdagsledamot Stefan Attefall (KD)
    juli 3, 2011 av demokratbloggen
    Minister Stefan Attefall (KD) har tidigare avfärdat kravet att Saudiarabiens finansiering av skolor och moskéer i Sverige ska stoppas. Han vill också ge statligt stöd till en moskéutbyggnad i Sverige. Han säger: ‖Välfärdssamhället behöver moskéer.‖. Han stöder också religiös halal-slakt (sharialag som tillåter rituell slakt).




    Attefall är islamist eftersom han stöder och aktivt propagerar för en islamistisk politik.

    Islamistisk politik är fientlig gentemot Sverige, svenskarna och det svenska kulturarvet. Han förespråkar också att islam skall bli en naturlig del av det svenska samhället eftersom det är så i andra samhällen runt om i världen. Han hyllar också islam som han menar är den starkaste värdeförmedlande kraften i världen och att islam är en central del av ett gott samhälle.

    Han menar också att man (muslimerna) skall ha rätt att ha uppfattningen att de religiösa ledarna inte skall få dricka alkohol. Han menar också att det statliga stödet till islam ger positiva effekter och att stödet är viktigt för det svenska samhället."

    SvaraRadera