måndag 30 maj 2011

Nu krälar maskarna.


Om det finns nånting i världen som väcker min alldeles oförblommerade harm och förbittring så är det dessa lågt stående människor som kommer krälande när någon lyfter på en sten, dessa ryggradslösa varelser som vågar börja sparka först när offret ligger.
Morgonluft således nu för alla feglirarrepublikaner som visar sig från sin vämjeligaste sida, axel vid axel i den stenkastande pöbeln mot monarkin.

Dom är en skamfläck, en ynkedom, och mina ord om dessa skränande krakar räcker inte till.

Oisin Cantwell
Aftonbladet Aftonbladet DN

3 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-05-30 12:41

    Håller med att vissa utnuyytjar situationen. Men Hovets förmåga till krishantering lämnar åtskilligt kvar att önska, att skämta bort det som i den berömnda "vända blad" presskonferensen, där Kungen fick skrattarna på sin sida, fungerar en gång, men inte i repris.
    På sikt (inte som panikåtgärd men, säg, till Kungens 67-årsdag eller 40-åriga jubileum som kung) tycker jag att stafettpinnen ska överlämnas till Victoria, Kungen kan ju stå kvar som "senior advisor" och som stand-in vid förhinder!

    SvaraRadera
  2. Bertil Ternert, som var passé redan på SAS - han måste vara jordens typ absolut sämste mediekrishanterare.

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2011-05-31 08:55

    Ja, antingen och förhoppningsvis:
    * Finns det inget annat än möjligen ungdomssynder och övertolkningar bakom - då kommer det hela att självdö eftersom man inte kan gräver fram något verkligt besvärande. Men då borde Kungen/Hovet ju redan gjort detta klart i höstas!
    eller:
    * det ligger en riktig hund begravd, då kommer den fram förr eller senare och vi hamnar på Clinton/Lewinski-nivå.
    Den som lever får se!

    SvaraRadera