måndag 23 maj 2011

”Man ska känna sig stolt över Södertälje”


I Södertälje slog hotbrotten rekord första kvartalet 2011 och våldsbrotten nära rekordet. 2010 var ett skenade rapporter för anmälda våldtäkter i Södertälje.
Precis som i mångkulturens Malmö, kör man med slogans, mer eller mindre verklighetsfrämmande, "We love Malmö".
Städernas makthavare tror på tanken att ju mer man upprepar sitt mantra, ju mer förblindade blir invånarna, typ dom ljuger så dom tror sig själv.
Södertälje har åtminstone varit hederliga nog att med sitt "SKA vara stolta", tydligt visa vad det handlar om.
Oisin Cantwell sluggar sig trött idag för att hitta en förklaring till Malmös/Landskronas brutala kriminalitet i närheten till kontinenten. Som vanligt, suck, det är dom andras fel!
Men du Cantwell, Södertälje - Malmös kompis-stad in crimes - ligger rätt långt från kontinenten!!!

Aftonbladet

2 kommentarer:

  1. På den tiden då Södertälje var en idyllisk småstad,mest bekant för sina kringlor,fanns en schlagerkomponist som skrev ner några rader som upprörde "kultureliten.Den dåtida stora "hitén" ,"se Neapel och sedan dö"..ändrades till "se Södertälje och sedan dö" i svensk översättning.Denne man måste ha haft magiska krafter,som kunnat se in i framtiden !!!M.a.o kunnat förutse den massinvasion och undergång som vi idag bevittnar.

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2011-05-23 11:13

    Här får USA skämmas. De krigar i Irak, blundar för det muslimska våldet mot den kristna minoriteten, bara oljan flöder. Hälften av de kristna har lämnat Irak sedan Saddams fall och Södertälje kommun har tagit emot fler av dem än hela USA och Kanada tillsammans, vilket Anders Lago förtjänstfullt framhöll vid ett utskottsmöte i Representanthuset för några år sedan. Den kristna minoriteten i mellanöstern, ofta tillhörande urgamla kyrkor med direkta länk till urkyrkan, håller på att utplånas, det är en ofattbar tragedi och jag fattar inte att USA, som annars så mycket framhåller sin kristna identitet, är så slappa på den punkten!

    SvaraRadera