måndag 23 maj 2011

Berlusconi ger italienska män komplex och psykiska problem.



Alltfler italienska män söker hjälp för att förlänga sin penis. Och den metod som lockar männen är en apparat som strechar ut snoppen, istället för den mer komplicerade kirurgin. Metoden blev ännu mer populär efter att forskare på universitet i Turin, i en studie konstaterat att en penis kan förlängas med ett par centiminer på det här sättet.
Har dom inte provat med en vanlig hederlig gammaldags mangel?

Italienska läkare tycker hela hajpen är bedrägeri eftersom 9 av 10 av de män som söker hjälp är fullkomligt normalt utrustad,e och egentligen lider av psykiska problem.



SR

15 kommentarer:

  1. Ett typiskt I-lands problem..Finns inget annat att fundera över..så varsågod och skölj..Har skrivit det många gånger,"ur led är tiden"

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2011-05-23 10:51

    Ja, jag får ont vid blotta tanken. Först ska man själv underlasta sig långvarig tortyr och sedan klämma till livmodertappen på sin kvinna Varför???

    SvaraRadera
  3. ha-ha, Thorsten, var det den kommentaren SR vek ner sig för?
    Tasck för tipset, du är en alla tiders Sidekick, om jag inte sagt det förut!

    SvaraRadera
  4. Thorsten Schütte2011-05-23 11:33

    Nej, det skrev jag inte där, vågade inte riktigt. Jag bara länkade till sidan på Din blogg 7/2, men det tålde SR inte...

    SvaraRadera
  5. Man kan ju se likheter med de många kvinnor som trots motsatsen anser sig ha för små bröst, och lägger sig under kniven... Om metoden fungerar och gör vissa män mer glada och tillfreds, till en låg peng och helt riskfritt, varför inte?

    SvaraRadera
  6. Tycker nog det hänger (oups) på så mycket annat. Kärlek, t ex ;-)

    /Öbon

    SvaraRadera
  7. Hmmmm, Thorsten, moralpanik på SR, eller också unnar dom inte bloggare att få gratis reklam!

    Håller med, Mia, egentligen är jag verkligen för, om det gäller att bli av med ett stort komplex. Men i det här fallet verkar männen vara offer för bluffmakare.
    Och Öbon, klok som vanligt. Män tycks vara dom hårdaste domarna av sitt eget kön.

    SvaraRadera
  8. Thorsten Schütte2011-05-23 12:50

    Mina egna erfarenheter med lindriga kirurgiska ingrepp låter mig ta till flykten jag bara ser en kirurg. Att då frivilligt ta dessa risker (blödningsrisken borde även den icke-operative förlägningsmetoden medföra), det har jag svårt att förstå...

    SvaraRadera
  9. Så kan man också fundera på hur det blir med kroppsdelens funktion. Jag menar bara, med nödvändighet påverkas nervbanor o a och det är ju inte säkert att allt går som tåget efteråt.

    Hrm, hrm.

    /Öbon

    SvaraRadera
  10. Apropå penisar, är det bara jag som tycker det är väldigt genant att ta det ordet i sin mun? Jag skulle säga "snorre" om jag var tvungen att uppsöka vård. Och för att gå lite mer OT har ni tänkt på att ju mer tabubelagt ett ämne/objekt är, desto fler synonymer/omskrivningar har det? Just snorre är ett exempel på detta fenomen.

    /Plutten

    SvaraRadera
  11. Thorsten Schütte2011-05-23 15:25

    Javisst Plutten, kärt barn har många namn...

    SvaraRadera
  12. Jag veeeet, värjer mig på liknande sätt när det ska gullas fram ett namn för flickans "snippa", tänk....det är bara en kroppsdel, fast en bra hemlig sådan. Som tjej hos gynekologen är mest uppenbart varför man är där. Men man kan alltid svepa med "problem med underlivet". Funkar det för grabbs också?
    Personligen tycker jag att snorren är väldigt odramatiskt och bra. Precis som skötet, lagom anonymt och mer förknippat med barnafödande...Fast det passar inte på småflickor.

    Öbon, helt rätt, därför mer odramatiskt att stajla brösten.
    Dessutom visst har alla hört talas om grabbs som är bröstfixerade. Men nån kvinna som är snorrefixerad har jag då aldrig hört uttalas, även om det finns.
    Därav att många, många kvinnor vill lägga pengar på barmen.

    SvaraRadera
  13. Thorsten Schütte2011-05-23 21:36

    Öbon, helt rätt, därför mer odramatiskt att stajla brösten. - Odramatisk, för tjejen som kom tillbaka från Polen och fortfarande ligger i koma?

    SvaraRadera
  14. Nä, absolut inte. Det var bara allt för rysansfullt, en stor, stor sorg, som alfrig borde ha fått hända.
    Jag talade generellt, brösten tycks ju i de flesta fall fungera som kvinnan vill efter operationen. Med mannens funktion vet jag inte, däremot inser jag att det är en större utmaning i själva operationen.

    SvaraRadera
  15. Thorsten Schütte2011-05-25 20:37

    Jag vidhåller att den mänskliga kroppen är ett alldeles för känsligt ting att sticka och skära i mer än det absolut behövs. Gissar att UG (som jag besparar mig att se på, kan tänka mig bilderna) om misslyckade botoxbehandlingar bara ytterligare skulle stärka min uppfattning...

    SvaraRadera