måndag 2 maj 2011

Hattarna gick bananas på det kungliga bröllopet.



Plutten sa...
" Som den här bloggens självutnämnda estet, så känner jag mig tvungen att skriva av mig med anledning av bröllopet. Allvarligt talat, vad är grejen med kvinnor och alla dessa "huvudbonadskreationer"? När jag kikar på bilderna så undrar jag "är det ett bröllop eller ett konvent för Star Wars-anhängare?" Hur tänkte dom beträffande Prinsessan Beatrices "hatt"!? Tydligen är gränsen mellan kreativitet och galenskap hårfin. "

Med en lite allvarligare underton, så är det par saker jag undrar över. Vilket plagg väljs först eller kommer det som ett kit? Beslutsprocessen kan inte var helt enkel oavsett vilket. Att bestämma sig för en slips ter sig som en barnlek jämfört med valet av dessa kreationer.

Carina-Fina sa...
Rätt, rätt, rätt, Plutten, the crazier - the better, eller..?
Tror det börjar med klädseln, först därefter släpper man in en kreativ hattmodist med konstnärsambitioner.
Och en sjuhelsikes förmåga att sälja in skrållan!!!!

6 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-05-02 10:13

    Damen till höger, ska hon föreställa en älg?

    SvaraRadera
  2. Hon måste absolut lägga undan skrållan till jaktsäsongen....!

    SvaraRadera
  3. Hahahaha! undrar vad Drottning Elisabeth tyckte som satt framför! Fast hennes kycklinggula kreaktion var inte så mycket vackrare...
    Ja, man kan stilla undra? Vi kvinnor vill väl göra oss vackrare en sådan dag? Eller?
    /B-M

    SvaraRadera
  4. Schysst, en tråd om mode. Me like. Jag tycker att det fanns ett par kreationer som både var lite vågade men ändå inom gränserna sas. Tänker främst på Sophie Winklemans "flygande tefat". Praktikern inom undrar hur man fäster vissa av kreationerna? Superlim är nog inte så lyckat. Rätt bekvämt att vara karl. Bara att välja mellan toppluva på eller av. Fast det är ju klart att det finns ju snygga hattar för oss gubbs också, men av någon anledning så är det så få av oss som inte bär någon. Tror faktiskt att för de flesta av oss så finns det inte ens på kartan överhuvudtaget. Jag har bara haft en kollega som burit hatt regelbundet.

    /Plutten

    SvaraRadera
  5. Hejsan svejsan B-M, hur lever livet?

    Hattbärande män. Det är skumt. Det är nåt med svällande egon, och att ta sig själv på svindlande högt allvar.
    Fråga mig inte varför.

    SvaraRadera
  6. Thorsten Schütte2011-05-02 15:17

    Det med hattbärande män gäller i dag, när de flesta män inte har hatt. För, när nästan alla hade hatt, då var det troligen fräckt att gå utan...

    SvaraRadera