onsdag 6 april 2011

Många, många frågor till vår integrationsminister.


Integrationsminister Erik Ullenhag skriver på Newsmill "Som liberal välkomnar jag invandring, oavsett om man kommer som flykting eller om man söker sig till Sverige för att arbeta eller studera. Men vi måste bli bättre på att ge alla nyanlända som kommer till Sverige möjlighet att bidra till vår gemensamma framtid."

Här ser vi en man som på en skenande vildhingst försöker lösa megaproblemen som tornar upp sig längs vägen.
En minister som är så blint enveten om att han har "rätt", att inte ens om han måste trampa över utslagna människor på väg till jobbet, så kommer han att reflektera över sitt mantra.
Let´s face it, Ullenhag: Integration har inte fungerat bra någonstans.
Många av dom som kommit till vårt land dom senaste 20 åren, ca 40%, saknar utbildning, och kan inte ens läsa och skriva på sina egna språk.
Vem ska anställa dom? Vad har en 12-barnsmamma som inte ens tillåts lämna huset utan man, för möjlighet till innanförskap i Sverige?

Islams krav på "respekt", dvs total underkastelse, går inte att förena med med demokrati och yttrandefrihet. Men det är varken rasisism eller islamofobi att kräva av alla som bor här följer vår demokratis lagar.
Det går inte att skapa ett samhälle och en gemenskap utan lojalitet och vi-känsla.
I segregationen föds hatet mellan grupperingarna, och vart det leder kanske itegrationsministern kan läsa i sin gamla historiebok, eller bara kasta en snabb blick över omvärlden.
Ni politiker utsätter oss människor för ett fullkomligt absurt och komplett förödande experiment.

1 kommentar:

  1. Mycket välformulerat Carina!
    Jag är så trött på alla floskler som politiker från alla(nästan) partier sprutar ur sig så fort detta ämne är på tapeten, sååååååå trött...

    /HellBoy

    SvaraRadera