lördag 9 april 2011

Här är Äntligen(!), ett understatement.


"Gryningspyromanen", som genom åren varit misstänkt för hundratals bränder har äntligen dömts, åtta års fängelse blev det. Vilket kommer att överklagas.
En tidsbegränsad lättnad för befolkningen i Skåne.
Rikspolisstyrelsen har konstaterat att mannen kostat samhället omkring en miljard kronor. Hälften i uppbrunna värden, hälften i kostnader för polis, åklagare och domstolar. Offrens personliga lidande inte inräknat.

När det brinner i min vackra gamla korsvirkeshemstad Ystad eller omgivningen runt omkring, så "vet" alla vem som är den skyldige, så är det i småstäder.
Men, detta har varit en never-ending-story, den galne polisgäckande haveristen har häktats, friats och fått massor i skadeständ, häktatas, friats och fått nya skadestånd.
Polisen satte in enorma resurser för att punktmarkera Ulf Borgström dygnet runt, men "lyckades" tappa bort honom varenda gång.

Mannen hatar poliser - feita jäuvla svijn -är yrkeskriminell och planerar och tänker inte på annat än nästa "uppdrag", är livsfarligt manipulativ och känslomässigt avtrubbad.

Jag beklagar mannens uppväxt och hans trasighet, men straffet borde givetvis bli en ändlös sluten psykiatrisk vård. Hans frihet är medmänniskornas ofrihet.


Aftonbladet
Expressen GP

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar