onsdag 20 april 2011

Frank Sundberg, my superhero!


Frank Sundberg, du är min hjälte, min idol, min sol, min himmel, mitt hopp för Sveriges framtid!
Den sorgligt korrekta Sundsvallstidning har uppenbarligen hackats. Och denne supermodige Frank Sundberg, har därmed smugit sig in och vågat sig på att tala direkt till oss läsare - och våra svenska hjärtan öppnar sig, vi reser oss, räcker armarna mot himlen och faller slutligen ner på knä. I ren och skär tacksamhet över att en av oss vågat ta de förtrycktas ursprungssvenskarnas blad från munnen:


"Idealiserad bild av mångkultur

Det är med växande frustration jag under en rad av år följt svensk asyl- och invandringspolitik. Jag är trött på att år efter år betala en betydande del av min lön till ett system jag längre inte tror på. Sedan 1980 har Sverige beviljat cirka 1,3 miljoner permanenta uppehållstillstånd. Man behöver inte vara nationalekonom för att förstå vilka enorma kostnader detta medfört. Samtidigt som min mor lever på lägsta pensionen och går och oroar sig för om hon kommer att ha råd att byta tänderna."

Läs hela måste-artikeln och alla nyvakna, tacksamma och superglada kommentarer i ST.

6 kommentarer:

  1. Minst sagt en frisk fläkt bland sedvanlig censur! Sakta men säkert börjar svensken få nog. Och nu har ju dessutom Finland visat vägen. =)

    SvaraRadera
  2. Nu är Svensk media ställd mot väggen efter åratal av mörkning!
    När kommer Jan Helin att avgå?

    Erik.

    SvaraRadera
  3. Finns det hopp om ett Sverige utan media och politiker med extrem beröringsskräck, ett Sverige som inte förnekar sitt svenska ursprung, ett Sverige som är tacksamt och stolt för allt det som Sverge representerat ända fram till 80--90 talet, ett Sverige som inte viker ner sig i rädsla för allt som inte är svenskt? Eller drömmer jag?
    Anita

    SvaraRadera
  4. Sent skall syndaren vakna...........
    men det är härligt att känna att uppvaknandet är inom räckhåll.Hoppas fler journalister vågar stå upp för en mer rättvis bild av det Sverige som skall beskrivas.

    /HellBoy

    SvaraRadera
  5. Fel av mig....F. Sundberg jobbar inte som journalist, men är fortfarande dagens hjälte.

    /HellBoy

    SvaraRadera
  6. Den som vill ha ett konkret exempel på idealiserade bilder kan besöka denna adress:
    http://brigaden.wordpress.com/2010/04/24/kommuner-vs-media-varfor-sa-olika-bilder-av-ensamkommande-barn/

    På sidan jämförs medias foton av verkliga ensamkommande flyktingbarn med de bilder som kommuner använder för representera/illustrera dessa.

    SvaraRadera