onsdag 13 april 2011

Avklädda losers


Bildspråket är tydligt, spelet är förlorat.
När får vi se Khadaffi i skitigt linne, skäggig och med förvirrat uttryck?
Inte mycket skillnad, om ni frågar mig, men dock - det är verkligen i elfte timmen nu.

4 kommentarer:

  1. Carina:
    Nu är det ju bara så,att dessa ersättes av nya...Liksom våra tidigare partiledare...Stöld,envåldshärskande,och maktmissbruk på en högre nivå...och alla bara tittar på !!!!

    SvaraRadera
  2. Mitt hjärta säger mig, att du har en enorm känsla av att ha blivit robbad, trampad på och bortglömd av Sveriges politiker, Lars. Jag förstår dig.

    SvaraRadera
  3. Carina:
    Tror inte att jag personligen,skall framstå som ett enstaka offer,för de orättvisor som skett och sker på närmre avstånd,än mellanöstern/nordafrika.Men jag läser kanske de "nyheter" som frisläpps,med lite mer kritiska ögon.Desutom har jag på nära håll under flera år sett hur dessa "arabländer" fungerar,eller rättare sagt inte fungerar...Min uppfattning om dessa "revolutioner" känner du sen tidigare.Inget blir bättre,inget blir annorlunda i dessa stater,för att en klanledare avpoliteras. En ny står beredd och årtusen gamla seder och bruk fortsätter i ny skepnad...tills oljan är slut och därmed intresset från västvärlden dör ut.
    Med detta vill jag alltså ha sagt och sökt förklara,varför jag inte ser ett Svenskt deltagande i krigen som något positivt.Ja, i vissa delar kan det t.o.m gynna terrorgrupper som Al Qiada,m.fl...Dessutom öppnar man dörren för 100.000-tals äventyrslystna "asylanter",som översvämmar inte bara Sverige....

    SvaraRadera
  4. Självklart är du inte ensam, vi är många, många, många.

    SvaraRadera