fredag 18 mars 2011

To admit or not.


Narkotikarazzia på en krog i centrala Stockholm, och skådespelaren Mikael Persbrandt greps men nekade till brott. Men urinprovet visat spår av kokain så skådisen erkände. Det var "knappt en lina på toppen av en nyckel", och första gången i hans liv.
Har ni tänkt på att det aldrig är nån som blir påkommen andra, tredje, fjärde eller femte gången de provar........


Expressen Aftonbladet

7 kommentarer:

  1. Frågar mig om det finns något land på vårt klot,som är så lagtyngt och såååå övervakat...
    Nu menar jag inte man skall blunda för grova narkotikabrott,men frågan är om detta är sådant.Vidare läste jag i en kvällsblaska,att en M-politiker från Dalarna som besökte huvudstaden, åkte taxi tillsammans med en kvinna som polisen ansåg vara prostituerad.Har alltid propagerat för att vi "pursvenska" redan vid födseln skall intatueras i pannan med vårt personnr.Tänk vad detta skulle underlätta,vid dessa STASI-övervakningar av vårt folk.Till slut förvånar det mig att den svenska polismyndigheten har sååå stora resurser,att man kan sitta och smygförfölja världens äldsta yrke!!!Samtidigt sker värderån ,mord och våldtäckter i aldrig tidigare skådat antal....Dessa förblir mestadels ouppklarade,liksom alla villainbrott !!!! Är det enbart jag som prioriterar fel ???

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2011-03-18 13:01

    Åtminstone kameraövervakning är ännu värre i Storbrittanien. Och det är ju en Herrans nåd att MP+SD+V lyckades bordlägga EUs datalagringsdirektiv, ett ytterligare bidrag till Bodströ/Ask-samhället, för ett år till. Hoppas regeringen mopsar till sig under tiden mot Bryssel!

    SvaraRadera
  3. Thorsten:
    Du använder nu det gamla ordet för dessa kameror.Numera skall det heta "säkerhetskydd"..för vår befolkning.Men trots dessa filmupptagningar,vågar jag fortfarande inte ta min kvällspromenad !!! Men de lär nog inte hellre vara avsedda för äldres skydd,under mörka delen av dygnet ....

    SvaraRadera
  4. Ulf Hjertén2011-03-18 13:26

    Kokainmissbruket blir inte "vackrare" för att rika kändisar nästan "skryter" med det. En lina då och då för att pigga upp sig. Skitsnack! Det helvete som många tusen människor bara i vårt land lever i och den ångest det medför för nära och kära, ska ha sin rätta plats. Grov kriminalitet ligger bakom varje lina. Kändisars och andras ynkliga "det blev lite grann på ett privat party" kan inte dölja att rullandet av en cigg och snortandet av en lina är toppen av ett gigantiskt lidande och betydande samhällsekonomiska problem.

    SvaraRadera
  5. Thorsten Schütte2011-03-18 14:32

    Det oerhört vanskliga är, hur definierar man knark? Om man skulle ta fram en ny drog som bara ger sköna känslor och förhöjd stämningsläge, men ej hade biverkningar och ej är beroendeframkallande, skulle den klassas som knark ändå? Knepiga frågor!

    SvaraRadera
  6. Thorsten Schütte2011-03-19 20:18

    Krig i Libyen, härdsmälta i Japan - och båda kvällstidningarnas löpsedlar i dag om Persbrandt. Snacka om prioritering!

    SvaraRadera