fredag 18 mars 2011

Politikerna vurmar för mångkultur, men är totalt obegåvade, visionslösa och handlingsförlamade.



- Ilmar Reepalu tillåter att utländska konflikter importeras till Malmö och skapar politisk diskurs. Det förvärrar motsättningarna i samhället och ökar potentiella risker, särskilt för de judiska invånarna. Så agerar inte en förtroendevald politiker som tar ansvar för alla sina invånare.
Wiesenthalcentret stormade ut från mötet med Ilmar Reepalu, sammanbitna och fåordiga. Och riktar nu skarp kritik mot Malmös kommunalråd.

Illmar Reepalu har tidigare likställt sionism med antisemitism.
Men hans bortförklaringar blev bara arroganta och kränkande, fullt av dimridåer, och simpla bortförklaring.
- Att göra anspelningar på nazismen och staten Israel är inte bara kränkande, det är ett språkbruk som sedan 2004 fördöms av EU, säger Shimon Samuels

Reepalu pekade på språkförbistring.
Men Wiesenthalcentret är inte imponerade:
-"Knappast - vi utgår från att Malmö kommuns representanter är kvalificerade vad gäller internationella relationer."

Den så skamfulla resevarningen som organisationen utfärdade innan jul kan komma att kvarstå.


Skånskan Sydsvenskan

13 kommentarer:

  1. På vilka språk är resevarningen utskriven ?? Min fråga är berättigad eftersom det dagligen dräller in nya "ensamkommande barn" till denna exotiska stad.Eller har den måhända haft,liksom sötsaker för getingar,en dragningskraft för vissa folkgrupper??? Västvärldens utpost för kriminell fostran...enl.Reepalu`s lagar.

    SvaraRadera
  2. Resevarningen gäller tyvärr bara för offren. Inte för förövarna.

    SvaraRadera
  3. Västra Malmö (antar att dom bor där?) får snart fixa ett medborgargarde för att skydda dessa stackars judar mot den allt växande (och missanpassade) muslimska befolkningen. När sågs en skinnballe/nazze senast i Malmö?

    // ThinksTwice@slottstaden

    (synd att inte disqus fanns med i listan)

    SvaraRadera
  4. Anonym:ThinksTwice...
    Om jag inte har helt fel,vill jag minnas att vår "statsminister" som ju har en utpräglad flint,besökte Malmö inför valdagen....Men nazzar,finns de ??? Ordet används ofta,men i fel sammanhang...

    SvaraRadera
  5. Har vår statsminister dold agenda?

    SvaraRadera
  6. Carina:
    Den mannen har allt..Dessutom vet han bäst av alla,åtminstone verkar det så,vid hans "tal" till folket....Eller har någon kanske upplevt att han en enstaka gång haft fel i sina profetior.För mig framsår hans som en skänk från himmeln,kommen via Täby.

    SvaraRadera
  7. Visst är det märkligt att inte ens Wiesenthalcentert kan mumla ur skägget. Att säga som det är, att det är muslimerna i Malmö som hatar judar.
    Man pratar bara runt runt runt och inte finns det nazister som dräller runt på Malmös gator. Man vill göra sken av att det är vanliga gamla Malmöbor som springer omkring och hatar diverse minoriteter. Det känner vi "gamla " inte igen oss i.
    Inga politiker eller ens judar vågar säga som det är för den STORA rasiststämpelen är redo att stämpla. Alla tycks rädda för muslimerna och nu har vi tillockmed "begåvats" med en nämdeman i Malmö tingsrätt som är IMAM!!!!!
    Var är Malmö och Sverige på väg!!???
    Eva-Marie Malmö

    SvaraRadera
  8. Thorsten Schütte2011-03-18 15:35

    Min gissning är att nämndemannen sannolikt inte tillhör den minoriteten muslimer som förföljer judar! Och om det finns ca 400 000 muslimer i Sverige vore det ju konstigt om inte en eller annan av dem blev nämndeman!

    SvaraRadera
  9. Det är kanske så Thorsten och han är imam och Koranen är nummero ett för honom. Han heter Ayoub Chibli du kan ta och googla på honom så ser du vem han ogillar.
    Jo det är mycket konstigt att han FICK lov att bli nämdeman då han enligt honom själv inte kan vara med vid alla mål då han anser sig jävig vid vissa mål. Gissa vilka!!
    Eva-Marie

    SvaraRadera
  10. Bra talat Eva-Marie, hard facts! Vi måste våga vara annat än blåsta offer för personer som missbrukar vår demokrati och varma medmänsklighet.

    SvaraRadera
  11. Thorsten Schütte2011-03-18 17:25

    Bättre med en nämndeman som anmäler jäv än en som håller sina lojaliteter hemligt...

    SvaraRadera
  12. Ja Carina, vi måste sluta vara så himla godtrogna när vi räknas som otrogna av vissa element.
    ha en trevlig fredagskväll, imorgon kommer våren till Malmö
    Eva-Marie

    SvaraRadera
  13. Thorsten, denna imam snackar i nattmössan, han vet inte innebörden av ordet jäv. Han anser även att den åtalade kan välja att var vid en annan rättegång!?
    Han är inte hemlig, han är imam vid moskén i Malmö och önskar sig sharialagar i Sverige.
    Fast det är klart när jag tänker på det...så är väldigt många mål av sådan karaktär att han riskerar att stöta på bekanta.
    Eva-Marie

    SvaraRadera